Hjem |  Forum |  Kalender
Opråb til bestyrelsen
Fra : Deres ydmyge og trofaste anonyme medlem
Dato : 14-06-2019 15:57
Emne : Opråb til bestyrelsen

Kære bestyrelse. Jeg tror der mangler et regulativ for, hvor længe man kan gå rundt med sin medalje i det offentlige rum.
Nu har man siden begyndelsen af maj i år, kunnet se en meget stolt gråhåret ældre mand, svag af bygning og med vigende tindinger gå rundt i Frederiksberg området med en guldmedalje om halsen. Guld og guld er måske så meget sagt, men det er jo symbolikken i det, som dette opråb handler om. Han var også iført en klubjakke med rygmærke, det var godt nok ikke så tydelig, da den smyger sig meget om kroppen, som en tøjekspedient ville have udtrykt det. Jeg må give tøjekspedienten ret, her bliver der godt nok ikke slidt meget på indersiden af stoffet i skulderhøjde. Men godt det samme, for så holder jakken jo også længere.

Nå men havde Klubmedlemmet nu kun bevæget sig i lokalområdet, så kan man jo nok sige skaden er af minimal betydning, for her værdiger folk jo ikke hinanden et blik, men det er ikke tilfældet.
Den ældre herre er blevet set ind til flere gange i Kødbyen, nærmere betegnet i CitySwingers afdeling for overmodne mænd. Afdelingen har tidligere været kendt under navnet ”Den Aktive Ostereje”. Det hed den vist kun en lille uge, for åbningsaftenen var ikke nogen stor succes. Ekstrabladet fik følgende kommentar fra en af de fornærmede kvinderne da de forlod etablisamentet ”Der skal nogle større chips på bordet, hvis de skal se mig igen”.
Allerede ugen efter havde de skiftet navn og logo til ”Den swingende løgpose”. Jeg vil ikke her komme ind på, hvad det var for en løgpose den glade chimpanse med BH og rød læbestift svingede sig i, men hun så meget glad ud, kan jeg sige.

Kære bestyrelse, måske kunne man i regulativet opfordre folk til at vaske halsbåndet til medaljen en gang om ugen. Det er ikke noget kønt syn, med den lysebrune svedfarve, den ses især tydeligt i lyset omkring den populære viagra-automat i indgangspartiet. Måske kan klubben sponsorerer et nyt halsbånd til den stolte herre, da den allerede er blevet slidt halvt over.

Vi er vel alle stolt når vi får ros eller premieres for en præstation, nogen bærer det indeni andre mere udenpå, men der bør være en sund grænse. Og netop den grænse bør klubben hjælpe den ældre senile herre med at følge.

Med kærlig hilsen
Deres ydmyge og trofaste anonyme medlem.

PS. God weekend til alle medlemmer ;-)


Andre indlæg i tråden