Hjem |  Forum |  Kalender
Re: begynder
Fra : Arne
Dato : 25-11-2019 21:59
Emne : Re: begynder

Hej Robert


Kan se du er kommet på forummet;) super.


Jeg har kigget lidt på dine forslag. Nu er jeg ikke fastspole mand, men fisker kun med multihjul. Men her er min mening:


https://hvidovresport.dk/shop/surfcasting/distance-14-fods-surfsaet.aspx

Okuma: Først og fremmest er det billigt, og derfor skal man regne med at man nok får hvad man betaler for. Tidligere stænger fra Okuma var meget dårlig kvalitet, men det er nogle år siden jeg så dem, så den kan sagtens være en god begynder stang i dag. Hjulet formoder jeg er ok. Hvis du kommer så langt at du vil til at indøve de mere kraftfulde kast, så holder en Okuma stang ikke, men til overhåndskast er den ok.


https://www.kraghs-jf.dk/komplet-surfcastingsaet-greys-penn-surfblaster

Grey fra Kragh: Det er billigt. Du får også et stangstativ med i købet. Gray stænger kender vi, og det kun for noget godt, men den er 15'4" hvilket jeg syntes er meget lang som begynder. Desuden så er størrelse 8000 i hjul lige stort nok til danske forhold, hvilket jeg har fra Jim, fast spole mand, så hvis jeg var dig, ville jeg nok gå efter et 7000 penn, og så har de også en Penn Rampage II Surf 3.90m 113-170gr som jeg syntes er mere passende til begynder stang. Du kunne f. eks ringe op og snakke med dem, så kan du formodentlig få forhandlet dig frem til en fornuftig pris, incl. stangstativ.

Håber andre lige giver deres mening til kende:)

Bedste hilsener
Arne







Andre indlæg i tråden