Hjem |  Forum |  Kalender
Re: Rods for sale
Fra : ivar
Dato : 11-12-2019 12:29
Emne : Re: Rods for sale

Karsten, hjemme har jeg et helt geled af "ikke så langtkastende stænger", heriblandt også en Century Tip Tornado Ultra Lite.
Jeg har samme opfattelse som dig; lige meget hvad jeg gør bliver kastene til den korte side. Det er som om, der begynder at tegne sig et mønster, både du og jeg, kan ikke være et tilfælde; måske er det være en konstruktionsfejl, synes du vi skal skrive til fabrikken i England og spørge, om de er klar over problemet? tror du vi kan presse dem til en eller anden form for kompensation, vi færdes trods alt på de store kastebaner og til internationale stævner, det skulle jo nødig komme ud, vel?
Nu er du jo jyde, jeg ved ikke rigtigt, hvordan du har det med den slags. Personligt ville jeg nok have det dårligt, hvis jeg opdagede fabrikken havde hyret et hold af nakketatoverede rockere til at lukke munden på os og som bare holdt udenfor min dør og sagde, at de vidste hvor jeg bor. Ja, det kan jeg sgu da se, båtnakker..
Karsten, min ven, hvis nu det skulle ske, kan jeg så komme op til dig og bo nogen tid, bare til der er faldet ro over sagen. Der oppe finder de mig aldrig, hvem fanden ved, hvor Tranum ligger?

Ivar

ps. Min Century har fået Rodneysnittet, jeg har godt nok forlænget den igen; tror du de opdager det ovre i England?


Andre indlæg i tråden