Hjem |  Forum |  Kalender
                      Nytårs kur ved Risskov
 
Her i Århus området, har vi efterhånden haft en fast kyst tur ned til Risskov, mellem jul og nytår, de sidste 6 år, som afslutning på det forgangne år. Da vejret jo er noget svingende på denne årstid, så plejer der også at være lidt at varme sig på. Vejret i år var ingen undtagelse, det startede med en kraftig byge, med hagl, sne og styrtregn i en times tid, hvorefter det klarede fint op, og vi fik lige set solen inden den gik ned.
Rissskov strækningen er mest kendt for ørredfiskeri, og tidligere var der også en del torsk, men nu om dage er der en del skrubbere. Der hvor vi fisker er der en livlig trafik af folk der er ude og lufte sig, så der er mange nysgerrige, og de er altid lige overrasket over at vi kan fange fisk der. I år var der skrubbere, fra ca 30 til 41 cm, til dem der havde fiskegrejet med, Hans Erik, Niels Kortsen, Peter w, Roland og Arne. Thomas fik ingen, da han kun var på besøg uden grej.
Vi fortsatte til ca 18, i håbet om at der skulle komme lidt torsk, men nej de udeblev.
Det er jo nok de fleste i klubben der ved at vi udover fiskeriet, også dyrker smagning af ”livets vand” i vinterperioden, og vi har så, som det ses af billederne, brugt nytårskuren til test af den bedste udendørs whisky, og vi er kommet frem til at Laphroaig 10 års Original Cask strenght virkelig kommer til sin ret udendørs i den kolde periode.
 
Godt Nytår

Peter W, Hans Erik, Niels, Roland og Arne

                                          2003

                                                               Julen 2003

            2005 Snestorm  2005 Snestorm

                                                       2005 Skål og godt nytår                         

            2006 Bent på besøg fra Herning 

                                                 2006 Bent fra Herning på besøg

 Roland med et par flade 

                                                                      2007