Hjem |  Forum |  Kalender

                 

11. landskamp mellem Tyskland og Danmark blev afholdt i Tyskland i Ostermaden og Kiel.

 D. 6 til 8 Maj 2011

Dirk’s hjemmeside er sponsor for en fiske kasteklub www.24-7sac.org.uk i England. Vi havde aftalt at han skulle invitere dem med, så de stillede med 7 mand i højt humør.

Som sædvanlig mødtes vi i Ostermanden hos Dirk fredag aften, og der er sket nyt, i stedet for ”The Original old Dirks Garage”  blev vi modtaget i ”The New Dirks Garage”, super flot ny dobbeltgarage.

             "The New Dirks Garage"   ”The Original old Dirks Garage” (billed fra 2009)

Da det ikke var lykkedes Dirk at få en ordentlig mark ude i nærheden af Ostermanden, blev løsningen at vi skulle køre ind til Kiel  og kaste på Nordmark Sportsfeld, stedet hvor de afholder deres kvalifikationsstævner.

             

Lørdag kastede vi hold konkurrence, 24/7 stillede med to hold af 4 (hvoraf Dirk så var den sidste deltager), Tyskerne stille så også med 2 hold af 4, og Danmark stillede med et hold af 5 mandag. Søndag kastede vi så ny hold konkurrence, hvor det var mikset hold. Lørdag kastede tre vægt klassser , 125 og 150 gram og sidste hvor man selv måtte vælge om man ville kaste 100 eller 175 gram. Søndag kastede vi en runde med valgfri vægt.
Begge dage havde vi flot vejr, sol med en frisk brise, men vinden skiftede meget, p.g.a. af byen og meget høje træer.
Resultatet Lørdag blev :   1 - 24/7 hold 1.  2 – Tyskland 1. 3 – Danmark. 4 – Tyskland 2. 5 – 24/7 hold 2
24/7 hold1 leverede en stabil præstation, som de bedste havde de Andy Mewse og Phil Stairs der blev no 2 og 3 i den personlige konkurrence. Tysklands Hold1 lå ellers til at vinde efter de første to vægt klasser, men desværre fik Christophe Fischer hjul problemer under sidste vægt klasse og fik ikke noteret noget, så derfor blev det kun til en anden plads til dem.  Christophe har kun kastet i fem månder, og er allerede ude på 217,8m flot. Jan kastede som sædvanlig længst 238,75 m. Sven Brehmer kastede den her gang for Tyskland 2 og endelig kom Sven ud over 200m, flotte 202,15m
Det Danske hold leverede en rigtig god præstation, Bue var kun 0,75 cm fra hans Danske rekord i 150 gr. Tage forbedrede sin personlige rekord med 150 gr. fra 200,00 til 201,25m. og Niels Bramsø forbedrede sin personlige rekord med 150 gr fra 206,00m til 222,00 m.
Det var i det hele taget en rigtig god weekend, med godt samvær og god konkurrence. 

Resultater: (Tryk på det ønskede, og der downloades en PDF fil)

Nationale hold

Mikset hold

Personlig

En del af kastene fra lørdagen, kan ses på Bue's video.    video fra konkurrencen tryk her

 

24/7 hold1 vindere i den nationale konkurrence Tyskland 1, nummer 2 i den nationale konkurrence Danmark, Nummer 3 i den nationale konkurrence

       Så er der serveret!! Scoretavlen - lørdagens sidste runde blev dog først offentliggjort søndag Nesting Nick