Hjem |  Forum |  Kalender

                                          Landskamp D-DK i Kiel 2013

I år mødtes vi ikke ude ved Dirk, som vi plejer. Arrangementet var flyttet til Kiel, hvor vi mødtes fredag eftermiddag på G-hotel, super sted.  Dirk sørgede for at vi fik et bord på Posthorn, en restaurant lige ved siden af hotellet, her var både mad og drikke til yderst overkommelige priser. Her spiste vi også lørdag aften. Det var selvfølgelig ikke ”Dirk’s Garage” men vi havde nogle hyggelige aftener.

Frokosten på banen både lørdag og søndag stod Jan Hintz for, super lækker mad

Lune frikadeller og kartoffelsalat Genbrug 

Kastebanen Nordmark Sportsfeld, lå lige på den anden side af gaden, så der var kun 500m at gå. Desværre havde kommunen ved en fejltagelse booket pladsen til både os og noget fodbold om lørdagen, så vi kunne ikke få banen lagt ud i medvind. I det hele taget er vindforholdene meget springende på banen, og specielt lørdag havde vi problemer, som også kan ses ud af resultaterne. Men der var rigeligt med sol begge dagene.  Alle havde husket regntøj, men solcreme, nej selvfølgelig ikke, så inden weekenden var omme var der mange røde arme.
Lørdag kastede vi 5 kast med 175 gr, 150 gr. og 125 gr. og søndag kastede vi 7 kast med 100 gr. Som sædvanlig var det Jan Hintz og Christoph Fischer der kastede længst, imponerende langt under de forhold. Selvom Peder Langkaster kun ”træner” til landskampe, så præsterede han virkelig flot og fik en individuel tredje plads. Kristian holder stadig det flotte niveau han startede på til DM12, og fik en ny PB på 200,95 med 100 gr. John’s PBer fra 1. GP blev ikke gamle han satte igen fem nye PB i 175 gr., 125 gr., 100 gr. og i de to sammenlagte, godt gået.

I år var der ingen Personlig Bedst konkurrence, da der var mange nye uden registrerede kast, så der var lavet en konkurrence med hvem der kom nærmest centerlinien, hvilket blev Frank Mittag med 11 cm. Der var også lavet en konkurrence for best Newcommer, som John vandt med 611,4 m.

Ja, hvad skal man sige, der var heller ingen ændring i hold rækkefølgen i år, Tyskerne fik 1. pladsen og vores hold, Peder, Tage, Bue og Kristian fik 2. pladsen.

Igen igen et rigtigt godt arrangement, som vi selvfølgelig vil forsøge at gøre lige så godt i 2014.

Tryk her for individuelle resultater.                        Tryk her for hold resultater

Arne

 Dirk Tage Langkaster

 Christoph Fischer Kristian Jan Hinz

  Dejligt med reserve hjul.... 

                                                 Dejligt med lykke dyret i Betaboxen, og så gør det jo ikke noget at det er en Swakowski!!!