Hjem |  Forum |  Kalender

                            Landskamp DK - D i Givskud, d. 25-27 april 2014

Det var vores tur til at afholde den 14. landskamp mellem Tyskland og Danmark. Valget blev igen med Givskud Zoo Hostel som base, altid god servic og god mad. Desværre kunne vi ikke få vores sædvanlige mark, men vi fik kontakt til en økologisk landmand, hvor vi lånte en fin græsmark ca 1 km fra Hostelet. Den har desværre nogle begrænsninger så vi fik kun "næsten" medvind.

 

Tyskerne stillede med 9 mand + en junior- Tom, og vi var 8 mand incl. Sven. Vi blev enige om hold af fire eller fem mand, og bedst ud af tre. det blev så til Tyskland A og B, samt Danmark A og et mixet hold. Junioren Tom blev så 5. mand på Tyskland A.

Vi havde rigtig fin vejr til arrangementet, vinden lå mest i øst, men svingede i perioder lidt sydligere. Solen skinnede begge dage, men det var nødvendigt med lidt overtøj da det var lidt kølig i vinden.

Vi kastede 175, 150 og 125 gr. lørdag, og allerede midt på dagen stod det klart, at det nok blev som det plejer, Tyskland A derefter Danmark-A, og Tyskland B, og til sidst Team mix, og det blev da også det endelige resultat søndag.

I den personlige konkurrence, var det mest spændende om det blev Christoph eller Jan der løb med sejren. Christoph var endnu engang den bedste, og havde også længste kast på 246 m, imponerende. Kristian og Langkaster fik henholdsvis en 4 og 5 plads, rigtig flot. Kristian fik en PB i 175 gr. så han nu har sat PB i alle vægtklasser i år, hvad kan det ikke blive til hvis han begynder at træne. Også John fik en ny PB, og Torben fik en hel masse da det var første gang han var med til en hel konkurrence, men forbedrede også sit personlige længste, så han fik en anden plads i PB konkurrencen, og John blev her treer.

Junioren Tom, kastede med en kraftig spindestang, og blev undervist af Jan, så han endte med at komme ud på 105 m, rigtig flot. Det resulterede også i at han vandt Personlig Bedst konkurrencen, da hans hidtil bedste kast havde været 90 m.

Se alle resultater ved at trykke her (PDF åbner i andet vindue)

 Det var som sædvanlig en rigtig god weekend, og vi har allerede fået invitation til næste års landskamp i Tyskland, stedet er ikke endelig afklaret, men formodentlig Kiel eller i nærheden af Hamborg.

Stor tak til alle deltagerne og særlig til dem der hjalp med afviklingen.

Arne

Christoph Jan Kristian

Vinderen Christoph Vinder holdet - Tyskland A Banen Tom