Hjem |  Forum |  Kalender

 

        2. Grand Prix 2014 ved Lyngbygaard Aarhus
 
2. GP blev igen i år afholdt ved Lyngbygaard. Vi havde en fin mark med høstet frøgræs, så selv om der havde været en del regn var den fin at gå på. Vinden var fra NØ og helt ned i SØ, noget skiftende da det trak med byger, som vi heldigvis kun fik meget lidt af. Banen blev lagt ud efter NØ vind, da det var det vejrudsigten lovede det meste af dagen.
Vi var i alt ni deltagere. Dirk fra Tyskland var på besøg og deltog for første gang i et dansk Grand Prix, og med stor succes. Fra Sjælland var Kristian mødt op, og fra Fyn var Sven kommet, de resterende var fra Jylland.
Vi havde en rigtig god dag, og der blev opnået flotte resultater. Kristian nåede for første gang ud på 200 m med 175 gr, og havde også de tre øvrige vægtklasser ude over 200 m, så han fik i alt 4 nye Personlige rekorder (PB).
Anders Palsgaard fra Ålborg jagtede den første over 200 m. Helt så langt nåede han ikke, men flotte 195 m, så den kommer måske til DM. Han præsterede i alt 4 nye PB’er.
Torben præsterede også 4 nye PB’er, og kom for første gang ud på 180 m, så ingen tvivl om at træningen på havnen i Aarhus har givet resultat.
John holdt lidt tilbage med PB’er på dagen, men tangerede alligevel to af de gamle.
Selvom Palle holdt sig lidt rigeligt tilbage i et par vægtklasser, så lavede han alligevel en ny PB med 125 gr.
Dirks længste kast nogensinde er på 232 m, det er kastet / målt ovre på Staining i England. Han kom ud på 227 m med 125 gr. som er hans længste kast nogensinde på Kontinentet.
Så, rigtig flot gået af alle.
Sammenlagt blev Dirk en klar vinder, med Kristian på andenpladsen, og en rigtig flot tredje plads til Anders.
Tak for en god dag til deltagerne.
Arne

 

 Peter W Dirk