Hjem |  Forum |  Kalender
Weekenden i Thorup Strand ved DM’et
Jeg havde allerede hug medens jeg riggede stang nr. 2 til. ”Hold da op” tænkte jeg ”det bliver sgu en god dag”.
Jeg fik hurtig sat orm på og sendt to’eren til havs. Der var fast fisk på på et’eren – det var en flot skrubbe på nogle og 30 cm.
Medens jeg satte nye orm på, huggede det på to’eren. Det viste sig, at denne skrubbe havde slugt begge kroge.
Nu var der lidt ro i lejren. Jeg kunne stå i ro og mag og holde øje med stængerne. Der var ikke så meget strøm og vinden kom roligt fra venstre langs kysten.
Ups – nu var den gal igen. Der var rigtig hårdt hug, næsten så stangstativet knagede. Denne gang fik jeg den ind, inden den havde slugt krogen. Igen en flot skrubbe og den var utrolig tyk, nærmest med smilehuller over ryggen.
Sådan gik det i 2 – 3 timer. Jeg fangede i alt 14 gode skrubber, med den største på 42 cm.
En pose fuld + den store flot fisk dublet
Denne lille beretning er et eksempel på, hvor svært det kan være at være surfcaster. Historien er nemlig den, at Arne og jeg havde været på en lille prøvetur om fredagen inden lørdagens DM-konkurrence. Bare lige for at se om der var liv i vandet. Det havde blæst lidt kraftigt i dagene inden, så vi var lidt spændte. I løbet af halvanden times fiskeri fangede vi 7 tykke skrubber. Det var vi godt tilfredse med – vi var sikre på at det ville blive et godt DM med gode fangster til alle.
Om lørdagens elendige fiskeri og fangst kan du læse om et andet sted.
Fordi vinden havde lagt sig i løbet af natten til søndag, besluttede jeg at give fiskeriet en chance mere.
 Det fantastiske fiskeri jeg oplevede skete nemlig om søndagen, medens resten af deltagerne afholdt casting-delen af DM’et.
Jim