Hjem |  Forum |  Kalender

   1. Grand Prix 2015 - ved Sonnerup strand, Nykøbing Sjælland

Igen i år afholdte vi 1. GP i Folden ved Sonnerup strand, Nykøbing Sjælland. Dejligt sted som Tage fandt til os, specielt når vinden er i Vest som den var. Vinden varierede meget men var for det meste ret kraftig. Vi kastede 5 kast i hver vægtklasse, og som sædvanlig var der også fint gang i hæklenålen.
     Saksen blev der også brug for    Kristian    Finger motorikken trænes
Det var som sædvanlig en rigtig god dag, og der var også nogen der fik nogle flotte resultater. Kristian fortsætter tendensen, med at sætte nye personlige rekorder ved GPerne, og nu går det også godt fremad med den tunge vægt, hele 207,5m flot. Håber det fortsætter, så han kommer i nærheden af de røde tal.
Anders Post lavede ny personlig rekord med 100 gr, og Peter W lavede en med 150 gr + i sum af fire vægte – flot.
Det endelige samlede resultat blev Kristian på 1. pladsen, Tage på 2. pladsen og Arne på 3. pladsen.
På syvende pladsen kom Ivar, men selvom både han og vi andre lavede lidt sjov med det, så er det faktisk et godt resultat for Ivar. I forhold til sidste år har han kastet længere i alle vægtklasserne, og på summen af de tre bedste længder har han forbedret sig 13 %, så hvis det fortsætter, er der snart nye personlige rekorder, godt gået.
Gode minder for os der var med på turen, hvor vi forsøgte at fange en haj Nøj hvor det går og et stykke med bart Tage
Som det ses af resultaterne er det nu med en decimal. Vores nye måler fungere fint, men det er nødvendigt at vi tager mange målinger, og finder den der er mest konstant. Så det er den vi bruger fremover.
Tak for en god dag, håber vi ses til 2. Grand Prix.
Arne