Hjem |  Forum |  Kalender

                                   Surfcasting DM 2015 Tisvildeleje.

Deltagerne

Årets DM, havde vi i samarbejde med Jim, valgt at lægge i Nordsjælland, fiskeri ved Tisvildeleje strand, kast på Gribskov kommunes aktivitets areal Fredbogaard, og vi valgte Vejby Strandcamping som base.

I år havde vi (Surfcasting sektionen og DSK) indgået i et samarbejde med Fishing Zealand, ved Gordon og Niels, i et forsøg på at udbrede kendskabet til Surfcasting. Det resulterede i en masiv annoncering i alle fiskebladene, og i en del lokale blade. Desuden lykkedes det at få Penn og Geoff Anderson som sponsorer. Ud over det sponsorerede Kott Fritid nogle kutter ture, og DSF gav et eksemplar af bogen Surfcasting af Bue Poulsen, til hver deltager.

Stranden

Om lørdagen, indrettede vi et ”info” center ved P. pladsen, hvor Nils fra Fishing Zealand var fast mand, og Kristian Ørsted stod lige neden for. Så de to, tog imod en hel masse nysgerrige. Der var en livlig trafik på stranden hele dagen, så deltagerne havde også en del at gøre med at snakke med og svare på spørgsmål fra alle de besøgende.

   Bannere   Uddeling af agn   Jim demonstre rig for vores fiskemålere Noel og Ejvind

Lørdagens fiskekonkurrence startede kl. 11 i frisk NV vind, så frisk at vi var sikre på at der ikke var andre lystfiskere på stranden. Vi havde fået en aftale med den lokale fiskeklub Helsinge og omegns Sportsfiskerforening, hvor Noel og Ejvind målte fisk under konkurrencen. De fik virkelig travlt, for der var masser af fisk at måle.  Fiskeriet var bedst under den første del af konkurrencen, det faldt lidt i 2. halvleg.

Da vi havde aktiv måling under hele konkurrencen, kunne vi indsamle målekortene lige efter afslutning af konkurrencen kl. 18, og kl 18.50 var opgørelsen klar, og vi uddelte præmier på P. pladsen.

Vinder blev Bent Andersen med 16 fisk. Det var tredje år i træk han vinder fiskekonkurrencen, så selvom der er få eller mange fisk så slår Bent bare til, flot. På 2. pladsen kom John Christensen med 15 fisk, og på 3. pladsen kom Peter Ø Jensen

Alt i alt blev der fanget 193 fisk, 3 hornfisk, med største på 60 cm, 10 rødspætter, med største på 36 cm, 11 Isinger, med største på 34 cm, 169 skrubbere med størte på 39 cm. Gennemsnittet pr. mand bliver så 9,65 fisk, hvilket er i top 3 til DM. Ja de to andre gange der er i nærheden er også fra Nordsjælland, Nyrup bugt og Sonnerup strand, så konklusionen må være at Nordsjælland er hot.

  Bent - Vinderen af fiskekonkurrencen   Fisk i kassevis   Fra venstre: No.3 Peter Ø, No.1 Bent, No. 2 John

Vi havde lavet en aftale med kokkene Jan Gildam og Claus Seest Dam om at de skulle komme søndag ude på kastebanen og ryge vores fisk, så dem der ikke selv ville have fiskene med hjem, donerede fiskene til formålet.

Under middagen på campingpladsen blev Drømmen uddelt, (læs her).

I virkelig flot vejr med en let Nv vind afholdt vi kastekonkurrencen søndag på arealet ved Fredbogaard.

Jan og Claus røgede og grillede skrubbere + andre fisk, som Jim havde skaffet, rigtig lækkert. Der var rigelig med fisk til både tilskuer og deltagere. Personligt syntes jeg de røgede skrubbere var super gode, dejlige saftige og med masser af smag. Madpakken fra campingpladsen kom med hjem igen;-)

Så er der gang i røgeriet med Jan og Claus  Kastebanen

Vi havde 5 kast hver, og resultatet blev 1. plads til Kristian med 209,3 m, 2. plads Tage Nielsen 194,1 m og 3. plads Arne Jørgensen med 179,8 m.

Steen Larsen fra Horsens var med i en kastekonkurrence for første gang, og han klarede 120,2 m, flot. Men det bliver helt sikkert længere i fremtiden.

Resultaterne af fiske og kaste konkurrencerne gav så at vinderen af den kombinerede konkurrence blev Anders Post, no. 2 blev Peter Ø Jensen, og no. 3 blev Erik Thorsbjerg.

Steen med hans nyerhvervet 120 m mærke Vindere i kast fra venstre: No. 3 Arne Jørgensen, No. 1 Kristian Ø Pedersen, No. 2 Tage Nielsen Vindere i kombineret fra venstre: No. 3 Erik Thorsbjerg, No. 1 Anders Post, No 2 Peter Ø Jensen

Stor tak til alle deltagerne for en god weekend, og stor tak til vores sponsorer, folkene fra Fishing Zealand Niels og Gordon, samt alle de lokale der hjalp os, og Ejvind og Noel.  Selvfølgelig også til Jan og Claus for dejlige fisk.

En helt speciel tak til Jim der har drevet hele projektet, det har været en stor fornøjelse at samarbejde omkring dette.

Arne

 

Resultaterne kan ses her: Tryk på et af linkene og de åbner en PDF i separat vindue.

Resultat Fiske konkurrencen

Resultat i Kaste konkurrencen

Resultat i Kombineret konkurrence