Hjem |  Forum |  Kalender

   Surfcasting Landskamp Tyskland mod Danmark 2015 i Rendsburg.

Normalt holdes landskampen om foråret, men p.g.a. flere ting blev den i år flyttet til oktober, så vi var spændte på hvordan vejret ville være, og om vi kunne få folk til at komme. Vejret blev det flotteste vi overhovedet kunne ønske os, og vi fik let medvind begge dag. Fra DK havde vi lidt problemer med at få de bedste til at deltage, men vi kunne så til gengæld stille de fleste seniorer.

Dirk havde sørget for en super indkvartering på 4 stjerne hotel, og lørdag aften spiste vi på græsk restaurant, hvor portionerne var gigantiske, så en normal person kunne kun spise en tredjedel. Så for at få det til at glide lidt nemmere ned, blev der serveret op til flere runder ouzo.

Jan og Dirk havde fundet en rigtig fin græsmark, nyklippet, som lige præcis vendte den rigtig retning til den lette østen vind. Dog var der lidt krat ude i vestre side af banen, men det var kun et problem sidst på dagen om lørdagen, da vinden gik lidt på tværs til sidst. Så lidt ”kratluskeri” blev der.

Så er vi ved at være klar  John med ny veninde

Vi var i alt 9 tyskere og 6 danskere, så vi blev delt i 5 hold af tre mand, tre tyske, to hold repræsenterede Baltic Surfcasting Club, og et det tyske forbund og 2 danske. På første dagen kastede vi holdkonkurrence med tre vægtklasser, hvor 125 og 150 gr. var obligatoriske, og man kunne så vælge enten 100 eller 175 gr. som tredje vægt. Vi kastede 5 kast med hver.

Dirk havde i løbet af dagen solgt numre til et lotteri, som blev afviklet inden vi kørte tilbage til hotellet. Mange fine præmier, og nogle var så lidt mere heldige end andre, og det gav lidt penge til omkostningerne.

Søndag blev så en individuel konkurrence, hvor det var længden der afgjorde placeringen, og man måtte selv bestemme vægten, og skifte mellem dem hvis man følte behov for det. Da vi var mange seniorer, så havde vi valgt at lave en indbygget senior konkurrence for 55 år og opefter.

Det blev to rigtig gode dage, med mange flotte kast, og af os danskere, stod Jim for den eneste personlige rekord, som var i 150 gr. flot.  I hold konkurrencen blev Tyskerne 1 og 2, og vores Hold1 blev så treer.

I den individuelle konkurrence kom kampen til at stå mellem Horst og Dirk, da Jan desværre kun var med om søndagen, og derfor kastede uden for konkurrencen. Horst blev vinder med 222,85m, 28 cm foran Dirk.

Se Resultater her: Team konkurrence        Individuel konkurrence

Kristian Dirk giver Jan en liulle præmie, for dagens længste kast (uden for konkurrencen) En rigtig glad Horst, individuel vinder.

Dette var vores 15 landskamp i træk, og som sædvanlig var det en rigtig god begivenhed. Dirk satte en ny standard for indkvartering, som vi ikke helt kan leve op til næste år hvor vi invitere til den 16 landskamp d. 29.4 til 1.5 2016, forventet i Givskud. Stor tak til alle for et super arrangement.

Alle vindere og dem der kom lige efter