Hjem |  Forum |  Kalender

         Landskamp DK - D i Givskud d. 30.4. - 1.5.2016

 

Vi afholdt igen landskampen DK-D i Givskud, med Givskud Hostel som base, altid god service og dejlig mad.
Vi var 7 tyskere og 12 danskere. Vi endte op med at lave hold af fire eller fem, hvor det var de tre bedstes sammenlagte resultat der talte. Det blev så Tyskland 1, Danmark 1, et Internationalt hold, og et Danmark 3
Vi kastede efter samme regler som sidste landskamp i Tyskland, lørdag var det hold konkurrence med to obligatoriske vægte 150 og 125 gr. man kunne så vælge 175 gr eller 100 gr. som tredje vægt. Vi kastede 5 kast med hver vægt. Søndag var individuel konkurrence, hvor det var længste kast med valgfri vægt der gjaldt. 
Vi havde lånt samme mark, som vi havde i 2014. Desværre kunne vi ikke få medvind lørdag hvor det var ret blæsende, så det indvirkede ret meget på kastelængderne, så der var ingen rekorder, dog fik Steen som den eneste en lille forbedring med 125 gr.
Lejren lørdag, koldt og blæsende  Lejren søndag, sol og ingen vind
 Med den dårlige vind var der ingen der kom ud over 200 m, dagens længste kast stod Dirk for med 194,9 m. Vi havde håbet på at Danmark kunne løbe med sejren i år men alt i alt resulterede det i at Tyskland hold 1 vandt med total ca. 17 m foran Danmark 1, det internationale hold blev treer og Danmark 3 blev no. 4.
Aftensmad og resultat af holdkonkurrencen DK 1, med sølv, fra venstre Peder Langkaster, Kristian og Niels. Tage mangler D1 Guld, fra venstre Lothar, Horst, Dirk og Henry
Lørdag startede vi med lige at finde den sidste Crack of fra lørdag, hvorefter vi flyttede banen, så vi kunne få medvind, troede vi. Banen var sat op og der var en fin let medvind, men ak inden vi kom i gang så døde vinden helt ud og der var ingen vind overhovedet, hvilket gjaldt resten af dagen.
Som noget nyt, startede vi med at prøve præcisions kast, med det grej vi normalt bruger i konkurrencen. Målet blev 100 m mærket på centerlinien, og den der kom nærmest i et kast vandt et par flasker god vin. Det viste sig at der var en del inden for ca. 10 m, men den der kom nærmest var John med 4,5 m, flot.
   Præmien i præcisions kast  Fra venstre vinderen i præcisionskast John
Vi kastede 7 kast med valgfri vægt i den individuelle konkurrence. Kastene var længere end dagen før, men heller ikke søndag blev rekord dag, men både Horst og Dirk kom ud over 200 m, desværre holdt de bedste danskere sig lidt tilbage. Resultatet blev en 5. plads til Niels med 192,9m, en 4. plads til Kristian med 194,9m, en 3. plads til Langkaster med 195,7m, en 2. plads til Dirk med 202,5m og Horst vandt med 209,9 m.
En rigtig god weekend, og det var dejligt at vi kunne stille 12 mand. Vi håber at se rigtig mange til Grand Prix 2 og DM.
Dirk takkede for en god weekend, og inviterede til 2017 landskamp i Tyskland

           Tryk her for hold resultat     Tryk her for individuel resultat

Forrest de fem første i Individuel konkurrence, fra venstre Kristian, Niels, Langkaster, Dirk og Horst.

Niels Steen Dirk

                        Mike - back cast Kristian