Hjem |  Forum |  Kalender
                2. Grand Prix 2016, ved Lyngbygård, d. 28-8-2016
Vi havde som sædvanligt lånt en mark af Poul Jacob fra Lyngbygård gods. Den her gang en stubmark, som var den samme hvor Bue i 2011 satte flere nye danske rekorder.
Natten til Søndag var der et voldsomt uvejr som trak op over Midtjylland, men ifølge vejr udsigterne skulle det slutte ved 7 – 8 tiden, hvad det også gjorde. Herefter skulle det næste regnvejr med torden først komme ved 15 tiden, så vi skulle have tid til at få kastet med alle vægtene, men måske kun med 3 kast i hver vægtklasse. (Det aktuelle vejr ved start, vindstød op til 8,6 m/sek, middel 4,6 m/sek, 15,4 graderC, og 1014 mbar)
Vi var 11 mand til start. Rigtig dejligt, at der var gensyn med Bue og Thor, samt Henrik var med første gang.
Vi målte efter 3 kast med 175 gr, og det endte med at vi måtte stoppe efter 3 kast med 150 gr. Da vi kunne se på radaren at det tordenvejr som der var annonceret til kl. 15 allerede ville være der inden kl 13. Så vi fik hurtigt målt det sidste og pakket sammen, og kom op til bilerne. Vi lod bane skiltene stå, som Peter og jeg hentede mandag. Lige som vi kom op til bilerne, begyndte regnen og vi kunne høre tordenen, det må siges at være rettidig omhu;).
Resultaterne bærer helt klart præg af de få kast som vi nåede. Steen satte igen to Personlig Bedste (PB), og Henrik der var med for første gang kom ud over 130 m med 150 gr. Rigtig flot. Også Palle ville være med, han satte to nye PB
Det samlede resultat blev, Arne på 3. pladsen med 344,6 m, Bue på 2. pladsen med 381,5 m og Kristian på 1. pladsen med 397,4 m.
Dejligt med så mange fremmødte, håber det fortsætter ved kommende arrangementer.
Arne

Tryk her for resultater, åbner PDF fil i andet vindue

Klargøring Medalje uddeling i regn 

                                             Jette og Steen havde medbragt maskotten Max, som der er store forventninger til at kunne opdrages til Crack of hund;)