Hjem |  Forum |  Kalender

Årets SpecimenCup, som traditionelt afholdes om foråret, måtte jo aflyses.

 

Vi er en del, som er glade for dette arrangement, og derfor forsøgte vi igen, og slog den sammen med en tidlig julefrokost.

 

Begivenheden var henlagt til Gjerrild Klint nord for Grenå. Indkvartering og frokost var i Randers Sportsfiskerforenings hus, som ligger lige ved stranden. Dejligt bekvemt for fiskeriet .

 

Fredag den 11/11 mødtes 11 glade mennesker for kl. 18 at indtage en gedigen frokost. Palle havde foretaget et godt indkøb, og mureren havde medbragt hjemmelavede sild og makrel samt en masse godt øl. Mureren havde ligeledes sørget for en pæn portion spånbriketter, således at brændeovnen kunne lune det ellers iskolde hus op. Godt det - for ellers kunne der sikkert ikke have været 2 kroner nok i møntautomaterne til el-forsyningen, hvis der også skulle have været varmet op med el.

 

Frokosten var virkelig takket være en stor indsats af formanden i køkkenet, en flok surfere værdig. Og på yderst julefrokostagtig vis var der også masser af smagsprøver på diverse væsker. Vel egentlig ikke en fornuftig opvarmning forud for en seriøs sportsbegivenhed - men hyggeligt. Og man kan godt fiske, selvom frokosten trækker ud til kl. 0330 - ikke sandt Jette og Thor.

 

     

 

     

 

Efterhånden som sengelysten meldte sig, blev man opmærksom på, at det vitterligt var frostvejr udenfor. Der var hundekoldt i kamrene ovenpå og i lejligheden i den anden ende af huset.

 

Uanset aftenens strabadser mødte alle op kl. 0800 til fælles morgenbord, med blødkogt æg osv. samt orientering om dagens fiskekonkurrence. Undtagen Arne. Han havde desværre ikke mulighed for at deltage i fiskeriet så han sov længe .....

 

5 hold - 10 personer.

 

Efter udlevering af agn var det bare at bevæge sig ned på stranden og gå i gang. Det var virkelig en smuk dag. Koldt men godt i solen og næsten ingen vind. Fiskeriet skulle begynde med 1. halvleg fra 1000 - 1430 og 2. halvleg fra 1530 - 2000. I alt 9 timers fiskeri. Og da det jo på denne årstid bliver mørkt ved 17 tiden, ville vi også få en del mørkefiskeri med. Spændende om kulden havde bremset op for kystfiskeri efter den kolde start på november.

 

Det viste sig ret hurtigt, at der var fisk. Ikke overvældende men hele tiden lidt her og der, og ganske interessant blev det jo, da der kom melding om en havørred. Ikke tit vi får sådan en fætter ved vores arrangementer, og den blev da også fanget under et flod. Solen står lavt i november, og for dem der stod under klinten blev der hurtigt brug for at lukke jakken igen. Så årstiden taget i betragtning må 50 - 60 fisk og 5 arter være godkendt.

 

     

 

  

 

Efter endt fiskeri var det i nattens mulm og mørke tilbage til huset og få noget mad. Madpakker under fiskeriet og aftensmad lørdag stod de enkelte deltagere selv for. Spændende var det jo også at få opgjort resultatet. Ingen var på forhånd helt sikre, men de fleste havde nok sat deres penge på Per og Rene, som i så fald ville have forsvaret deres placering fra sidste år.

 

Resultatet kan ses ved at klikke her....

 

     

 

Efter behørigt bifald ved sejrsceremonien gik der ikke lang tid, før folk tørnede ind, godt trætte efter dagens fiskeri og måske også lidt under indflydelse af gårsdagen .......

 

Søndag ventede vi med den fælles morgenmad til kl. 9, og herefter rengøring af huset, og omkring middagstid var det færdigt, og alle var kørt hjem.

 

Endnu en gang et velsmurt arrangement i godt selskab. Stor tak skal lyde til især Per, Palle og John for indsatsen - og til vi andre tak for god opførsel.