Hjem |  Forum |  Kalender

        2. Grand Prix 2017 ved Lyngbygaard, Aarhus

 

Vi havde igen i år lånt en mark af Lyngbygaard gods. Den her gang en fin høstet frøgræsmark, hvor der var fin plads til vores kastebane. Vi fik den vendt NV, så vi havde medvind, og kun lidt ned af bakke. Selvom der igen i år havde været skybrud om natten, var vejret fint, med en enkelte byge, og en del skiftende vind, både retning og styrke. Den enkelte byge der kom, kom selvfølgelig mens vi gik ude på marken, i skjorter og t shirts - rigtig is kold

Rigtig godt, der var mødt 10 kastere op. Vi kastede 4 kast i hver vægtklasse.

Lejren Klar til at rulle ind Marken

Kristian leverede igen flotte kast ud over 200 m, med dagens længste på 211,6 m med 125 gr og vandt de fleste vægtklasser, men med 150 gr blev han for engang skyld slået af Steen, som endelig kom med i +200 klubben med et kast på 200,7 m, rigtig flot. Karsten havde haft problemer med hans hjul, men da han endelig fik styr på det, satte han ny personlig længste med 146,9 m, godt gået. Det endelige resultat blev Kristian på 1. pladsen, Steen på 2. pladsen og Sven på 3. pladsen.

Tryk her for resultaterne (PDF åbner i nyt vindue)

     Uha mange "fuglereder" Tillykke til Steen med hans ny erhvervede 200 m mærke Resultaterne læses op

En rigtig god dag, gode kast, fint vejr, fin udsigt, og god kage fra Jette. Tak til alle deltagerne. Håber vi igen ses til DM og næste års konkurrencer.

Arne

 Deltagerne - Jim og Palle