Hjem |  Forum |  Kalender
         2. Grand Prix 2018, ved Lyngbygaard, Aarhus 
Som sædvanlig havde vi igen i år lånt en mark af Lyngbygaard. Vi startede med at kaste ovre fra nabomarken, så vi kom op på at have ca. 430 m som sikkerheds afstand, hvilket var rigtig godt, for vi havde besøg af Tyskerne Jan Hinz, Christophe Fischer, Søren og Melanie Schneidereit, hvor Christoph havde crack of der var ude over 350m.
Vi havde en skiftende vind fra vest, og det trak med byger, men vi var så heldige, at de fandt uden om os.
   
                    Steen har støbt nye lodder, og pulverlakeret dem. Rigtig flot
Ud over tyskerne kom også to nye medlemmer i DSK, Steen Christensen og Thomas Bruun. Det var rigtig super, de deltog og fik lidt instruktion. Vi håber at se dem igen. Selv formanden var mødt op, så vi var 10 deltagere i alt.
Helt som forventet så kastede tyskerne rigtig langt, hvor Christophe kastede 245,6m med 150 gr. som dagens længste. Per lavede to PB (personlig bedst) en med 175 gr, og en med 150 gr på 194,1 m. Steen K kastede 204,1 som sit længste, så igen ude over 200m, og en PB med 100 gr. Rigtige flotte resultater.
Vinder blev Christophe, Søren på anden pladsen, og Jan på tredje pladsen. Vi har kun engang før haft en kvinde med til GP, derfor var det dejligt at Melanie var med, så hun blev selvfølgelig vinder af en hurtig indført ”dameklasse”
Alt i alt en rigtig god dag med gode venner i godt vejr, og vi fik super hjemmebagt fra Jette.
Se resultaterne her (åbner nyt vindue)
Se Jettes billeder her på google drev: