Hjem |  Forum |  Kalender

 

I weekenden 24. – 26. maj 2019 afholdt vi årets Specimen Cup.

 


 

11 mand mødtes på Halk Strand Camping fredag, hvor vi var indkvarteret i lejligheder og hytter. Godt og vel som traditionen byder ved vores arrangementer, havde Per Formand sørget for, at standarden var i orden, og udgiften var af en størrelse, så alle kunne være med.


 

Der var køkken og bad i lejlighederne, så det var nemt at lave maden, idet arrangementet var baseret på, at man selv stod for al kost, og ingen undskyldning fandtes, for ikke at vaske hænder som afsluttende handling ved toiletbesøg.


 

Efter indtag af diverse mere eller mindre raffinerede aftensmåltider, samledes vi i en enkelt lejlighed, og benyttede aftenen gennem tale, gestikuleren og indtagelse af diverse læskende indtag, til at klare verdenssituationen og hvem det lystedes mere lokale sager.

 

  


 

Omkring midnat blev der ro i lejren. En lang dag ventede forude.


 

Fiskestedet var Hejsager Strand små 9 km kørsel fra campingpladsen. Faktisk kun knap 3 km i luftlinie. Jim havde fisket pladsen allerede fredag. Som fremgår af billedet var der fisk, så forventningens glæde var overvældende.

 


 

Lørdag kl. 0900 var morgenmad mm overtået, og vi mødtes til trækning af pladser og udlevering af bestilt agn.


 

Holdene var: Jim alene, Steen og Uwe, Per og Rene, Thor og Post, Palle og John, Arne og Peter.


 

Derefter afsted til fiskepladsen hvor vi havde aftalt fiskestart kl 1030. Der var udmærkede parkeringsforhold tæt ved stranden og en grillbar :-)


 

Vejret var pænt. Tørt og nogen sol, men der stod en strid vind skråt fra højre imod os. Det holdt tørt og blæsende hele vejen igennem. Strømmen var ikke voldsom og bundforholdene gode. Ålegræs og spredte ikke så store sten med sandbanker ind imellem. Arbejdet bestod i at høvle ud mod vinden :-)

 

  

 


 

Det viste sig hurtigt at der var fisk, og alle landede fangster. Mest flade. Der kom pænt med især ising og skrubbe på land.


 

Kl. 1630 holdt vi pause til kl. 1800 for pladsbytte, og nogle udnyttede tidsrummet til en tur i grillen at få varm mad :-)


 

Anden halvleg fladede lidt ud fiskemæssigt, og jo længere ud på aftenen jo værre. Så en række deltagere stoppede allerede før konkurrenceslut. De mest motiverede, var nok dem, der følte, at de lå godt til efter første halvleg.


 

Det hele sluttede til midnat og der var i løbet af dagen kommet følgende arter på land. Skrubbe, ising, rødspætte, horn, sej og hvilling. Fiskestedet kan anbefales. Uden at have opgjort andet end de indmålte fisk er et godt bud, at der blev fanget over 100 gode fisk i alt. En del pæne skrubber med den største på 48 cm.

 

  


 

Nu kom så den spændende opgørelse af dagens resultat. At fiske 12 timer kan være anstrengende, og alle var trætte. Nogle af dem, der var stoppet før tid, sov allerede, da de sidste kom hjem. Så den endelige opgørelse blev udsat til søndag formiddag.


 

Det blev også drøftet, om vi til næste år skal slutte fiskeriet kl. 2200 i stedet, da de sidste to timer i mørke stort set ingen fangst gav.


 

Resultatet blev følgende:

 

Placering Navn Point 1. runde Point 2. runde Point i alt
1 Thor og Post 586 614 1200
2 Per og Rene 624 193 817
3 Steen og Uwe 483 265 748
4 Jim 590 128 718
5 Arne og Peter 263 225 488
6 Palle og John 481   481


 


 

Efter præmieoverrækkelse, fotografering og bifald var det tid til rengøring af boliger og så hjem.

 


 

Vi siger et stort tak til Per for at have fået arrangementet op at stå, og tak til alle deltagere for gode stunder. Atter fantastisk vellykket og vi håber at mange vil komme til næste år på den anden side bæltet.