Hjem |  Forum |  Kalender

Nytårskur Grenaa og Risskov

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nytårskur Grenaa

Jeg var den eneste fra DSK der dukkede op på molen i Grenå. Til gengæld havde jeg 2 arbejdskollegaer der kom.

Vi startede fiskeriet omkring kl.13:30 og fiskede med børsteorm og bundtackler, som man nu plejer. Det havde blæst godt fra syd lige op til og vinden var aftaget en del. Bølgerne hamrede stadig ind over molestenene og skumsprøjt fløj til tider ind over molen og vandet var meget uklart. Måske ikke de bedste forhold, da molen som regel fisker bedst ved vestenvind. Der gik ikke lang tid fra man havde kastet ud til der sad 1kg tang på tacklet, så det var hele tiden noget vægt på, når man skulle hale ind igen.

Vi fiskede frem til mørkets frembrud i håb om at der måske kom en torsk forbi. Det blev til en undermåls ising og 1 enkelt skrubbe,som en af mine kollegaer var så heldig at fange.
Vi fik ønsket hinanden et godt nytår med håb om bedre fangster i 2021 inden vi pakkede sammen og kørte hver til sit   

Godt nytår til alle

Per

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nytårskur Risskov / Aarhus

Onsdag d. 30-12-2020 mødtes vi som sædvanlig til Nytårskur ved Risskov.

De to første Peter W og Per var der allerede ca. kl. 12, hvor de startede med fiskeriet. For lige at understrege at det var alvor, startede Per med at fange årets kajakroer, så var det ligesom overstået.

Ved 13 tiden kom så Roland, Steen Kjær, og mig selv Arne, uden fiskegrej, for at holde traditionen, med at ønske hinanden godt nytår.

Selv med Pers friske børsteorm, var der ingen fisk der lod sig lokke. For lige at sætte året i perspektiv så sluttede Per med at fange et mundbind.

Rigtig godt nytår til jer alle fra os, med håbet om at vi må se mere til hinanden i det nye år.

Arne