Hjem |  Forum |  Kalender

    1.Grand Prix 2021 - Sonnerupstrand d. 11-4

 

Så blev det endelig tid til 1. Grand Prix i 2021. Alle havde glædet sig til gensyn med vennerne og lidt aktion, efter alle aflysningerne. Men ak vejret ville ikke rigtig lege med. Lige fra de første kom ved 9 tiden, sneede det, og det gik senere over i regn, og skide koldt var det.

Der var mødt fire fra Sjælland, Tage, Anders, Kristian og Ivar. Vi var to fra Jylland Steen og mig (Arne). Det er det laveste antal vi har været i mange år til et Grand Prix.

Vi kom endelig i gang ved 10.30 tiden, men det var en kamp, med stive kolde og våde fingre. Selvom man havde hjulet i tørvejr, så var det driv vådt inden man skulle kaste, og selvom man tørrede af, så nåede det igen at blive vådt. Så der blev bestemt ingen personlige rekorder, jow af de negativeL

Vi bestemte os for 4 kast i hver vægt klasse. Vi var flere som sprang nogle kast over. 

 

 

 

Resultatet blev samme rækkefølge for de tre første, som ved 2. GP 2020, altså Steen på tredje pladsen, Tage på anden pladsen og Kristian på første pladsen.

Vi var færdige med at kaste ved 15 tiden, og regnen var endelig stoppet. Vi uddelte medaljer på P-pladsen, og var helt færdige ca. 16.

Selvom det var møgvejr, så var det nu dejligt at komme lidt ud, og se vennerne igen.

Vi regner med at 2. GP afholdes som sædvanlig, men landskamp her i foråret bliver der ikke, måske i efteråret. DM har vi ikke taget endelig beslutning om endnu, men hvis de positive takter fortsætter så er der gode chancer for at vi kan gennemføre det, men vi melder noget ud omkrig d. 1.7

Arne

Resultater tryk her