Hjem |  Forum |  Kalender
   1.  Grand Prix 2022 – Folden, Sonnerup strand. d. 10.4.22 

Så kom vi endelig i gang igen med kasteriet. I år skinnede solen, ingen regn eller sne, men til gengæld en ordentlig puster fra vest. Det blæste mellem 10 til ca. 15 m/sek, ret så voldsomt. Heldigvis kunne vi få vinden i ryggen, men når det blæser så meget er det lidt tvivlsom hvor meget det forbedre kaste længden.

Vi mødte seks mand op, 2 fra Sjælland, 2 fra Jylland, 1 fra Fyn og så Uwe fra Flensborg. Tage var mødt før os andre, og havde stillet banen op da vi andre kom. Som udgangspunkt valgte vi 5 kast med hver vægt.
Da vi kom i gang, vist det sig allerede ved første måling, at det var et problem at holde lasermåleren stille og ramme måleskive i den kraftige vind. Der skulle mange målinger til for at være sikker, og desværre havde vi kun en måler den her gang, så det tog lidt tid.
Som man ser af resultaterne, gav vinden ikke de helt store resultater. Dog kan man se, at med 125 gr. gik det godt, og det var faktisk i den periode hvor vinden måske var på det laveste (under 10 m/sek). Særlig Steen Kjær var glad for ny Personlig Bedst, da det endelig lykkedes for ham at komme ud på 201,0 m med 125 gr.

Uwe fra Flensborg var med for første gang. Han kaster med fastspolestang og fik hans længste kast på 143,1 m med 175 gr. Rigtig flot.
Det tog længere tid end vi havde troet, så vi nedsatte antal kast med 125 og 100 gr. til 4 pr vægtklasse, da Steen K og jeg (Arne) skulle nå en færge kl. 18.00. Vi nåede det lige, men afslutningen blev ikke helt som vi plejer, da vi fik travlt med at få pakket, så vi kunne nå færgen. Det passede ligeJ
Vinder blev Steen Kjær, foran Tage, og tredje blev Arne.
Alt i alt en rigtig god dag, så håber vi ses igen, og der kommer flere til 2. GP i august.
Arne
P.s. Desværre var Jette ikke med i år, men med besvær lykkedes det alligevel at holde styr på Crack of, men gruppe billedet fik vi desværre ikke taget;)