Hjem |  Forum |  Kalender

 

                           Surfcasting DM 2023

                Weekenden d. 22-24. september 2023.

Der har været flere ønsker om at vi prøvede Lyngså strand, som i 2006. Men der har vist sig flere problemer. Først og fremmest er det blevet almindeligt at man vader ud med baljer, og sætter garn. Det skulle dog ikke være i ret stort omfang i efteråret. Men det værste er så at der også er problemer med spøgelses garn. Desuden har jeg haft problemer med at finde et egnet sted til overnatning og bespisning. Derfor har jeg ud fra Jims og Hennings forslag, nu arrangeret det på vestkysten. Vi skal fiske fra Høfte Q ved Fjaltring, hvor fiskestrækningen er fra Høfte Q og sydpå.  Overnatningen og bespisning sker på Camping Vesterhav ved Harboøre. Men også her har der været udfordringer med at få det hele til at gå op, derfor den sene annoncering.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I år afholdes det officielle danske mesterskab i surfcasting af Danmarks Sportsfiskerforbunds Surfcastingsektion, i samarbejde med Dansk Surfcastingklub den 22. til 24. september på stranden syd for Høft Q ved Fjaltring. Vi afsætter første halvdel, som ”pensionist/invalide” strækning, så det bliver dem der skal gå kortest.

Danmarksmesterskabet består af en fiskekonkurrence (bund mede) om lørdagen, hvor vi parkere først for ved Høfte Q, og en kastekonkurrence om søndagen, som afholdes på en mark i området. Endelig afklaring lige før arrangementet. Den individuelle Danmarks mester kåres i hver konkurrence. Derudover er der en kombineret vinder – den som klarer sig bedst i begge konkurrencer.

Arrangementet har base på Camping Vesterhav - Campingplads ved klitterne hvor der er forudbestilt hytter til arrangementet, fra fredag eftermiddag til søndag. Der kan bestilles overnatning, aftensmad lørdag og morgenmad + smør selv madpakker til lørdag og søndag.

Deltagergebyret er 300 kroner per person, og som sædvanlig kan der bestilles agn der leveres af Kott Fritid til favorable priser.

Der må maksimalt fiskes med to stænger, med maksimum to kroge på hver. I kastekonkurrencen kan der frit vælges mellem 100, 125, 150 eller 175 grams lodder, som udleveres. Line regler skal overholdes.

 

Der vil være pokaler eller medaljer til de tre første i hver konkurrence. Der vil derudover være præmier til minimum de tre første i alle konkurrencer.

 

Tilmeld jer hurtigst muligt, da vi så kan sikre at der bliver overnatning til alle.

Tilmelding og betaling senest Fredag d. 25-8-2023.  Pengene indsættes på oplyst konto nummer på bestillingssedlen, så de er på kontoen d. 28-8-2022.

 

 Tilmelding til Arne Jørgensen, telefon: 29 45 96 12, E-mail: arne.jorgensen@stofanet.dk

Hvis du ikke selv kan downloade tilmeldings skema her, kan du få det tilsendt ved henvendelse til ovenstående. Alternativt skriv det ind i en mail.

Kørselsvejledning kan findes på  campingpladsens hjemmeside.

Program:

Fredag 22/9:

 

                       Fra klokken 16:00 ankomst og indkvartering.

 

                       Klokken 20:00 Dansk Surfcasting Klub afholder generalforsamling

Lørdag 23/9:

0730 Morgenmad + smør selv madpakke, i hytterne

0900 Plads trækning og udlevering af agn

0930 Afgang fra campingpladsen               

1100 Start fiskeri 1. halvleg

1415 Pladsskifte

1445 Start fiskeri 2. halvleg

1800 Slut fiskeri og afrigning af grej

19.30 Aftensmad i campingpladsens fælles rum, med efterfølgende præmie uddeling for dagens konkurrence

 

Søndag 24/9:

0730 Morgenmad + smør selv madpakke i hytterne

Derefter rengøring af hytter, og udtjekning fra campingpladsen

0930 Afgang til kastebane

Cirka klokken 15.30, afslutning med præmieuddeling i kast og kombineret

(Det vil foregå ude på kastemarken, men skulle det være dårligt vejr, kan vi komme tilbage til

 campingpladsen.)

                                                                                                     

Forbehold for ændringer.

Surfcastingsektionen under DSF

Arne Jørgensen