Hjem |  Forum |  Kalender

 

                        2. Grand Prix 2023, Lyngbygård ved Aarhus

Så lykkedes det at få afholdt endnu et Grand Prix, GP 2 ved Lyngbygård, men ak kun tre deltagere, Steen Kjær, Steen Ole og undertegnede Arne. Per havde ellers meldt sin ankomst, men blev ramt af diverse festivitas. Eddie fra Esbjerg, kom som tilskuer, og for at lære noget.

Vejrudsigten lovede Torden ved 14 tiden, så vi valgte 4 kast pr. vægtklasse, så vi var sikre på at være færdige inden. Dog kom der en lille forløber med bulder ved 11 tiden. Vi tog en halv times pause, i bilerne som heldigvis stod tæt på, mens det drev over.

Marken var stub mark, med nyt frøgræs i bunden, så den var fin at gå på, selv efter regn. Der var kun meget let vind, som vi havde som medvind. Dog kom der lidt mere vind efter bygen, som hjalp lidt ved 100 gr.

                 

Kasteriet bar helt klart præg af at vi ikke havde investeret den store tid i træning i lang tid, så ud fra det var vi rimelige tilfredse med resultaterne. Så det har været god træning til DM ;)

Steen Kjær blev vinder, Arne på 2. pladsen, og 3. pladsen gik til Steen Ole

Vi afsluttede dagen med en enkelt kold på Lyngbygårds golfklubs restaurant, mens det varslede uvejr ankom

SE resultatet her

Vi vil forsøge at afholde 1. GP på Sjælland igen i 2024, Søndag d. 7. April. 2. GP 2024 bliver Søndag d. 25 august, husk  at reservere dagene