Hjem |  Forum |  Kalender

DM 2023 - Høfte Q

Det var meningen at vi skulle have holdt DM ved Lyngså strand, men af forskellige årsager kunne det ikke gennemføres, så valget faldt på Høfte Q, ved Fjaltringe, som Jim og Henning havde foreslået. Vi var indkvarteret på Camping Vesterhav, og aftensmaden fik vi fra Harboøre Hotel , rigtig fine forhold og god mad.

Lørdag var vi lidt usikre på om der var andre fiskere ved Høfte Q, da det er et populært sted for autocampere, men heldigvis viste det sig at der kun var os.

Da vi startede var der en frisk vestlig vind, så der var heldigvis ikke meget afdrift, så det var muligt at fiske uden gribere på lodderne. Der var flere gange i løbet af dagen at det truede med kraftig regn, men de voldsomme byger drev heldigvis i land lige syd for os, så vi kun fik få dråber.

Som sædvanlig leverede Kott fritid ormene af god kvalitet. Vi var 21 mand i fiskekonkurrencen, hvor pladserne var fordelt ved lodtrækning. Midtvejs i konkurrencen skiftede vi pladser. I 1. halvleg var Fiskeriet meget ujævnt, men der kom alligevel fisk på land, og debutanten Eddie havde lagt godt ud med en fem seks stykker inden plads skiftet.

2. halvleg var igen noget ujævnt men vi fik i alt landet 63 skrubbere, alle i god stand, med største på 37 cm, og 1 torsk på 52 cm, hvilket gav 3,05 fisk pr. mand

Det endelige resultat blev at de første 4 pladser var de ”lokale” vestkyst fiskere. Debutanten Eddie Sørensen blev ny Danmarks mester med 7 fisk, på 2. pladsen kom Henning Christensen også med 7 fisk. 3. pladsen gik til Ebbe Hansen med 6 fisk, og 4. pladsen gik til Carsten Bæck med 5 fisk.

Tryk her for resultat af Fiskekonkurrencen

Søndag afholdt vi kastekonkurrencen på en flad stubmark 300 m. fra Campingpladsen, super fint, bortset fra at der desværre stod blank vand på en del af marken. Så god test af diverse støvler;). Der var en frisk sydvesten vind, som vi fik i ryggen

Vi endte med at blive 13 mand til kast og kombineret. Allerede fra start var det tydeligt at Tage lå til at genvinde mesterskabet, hvis ikke det gik helt galt.

Bue lavede et super kast på hele 216 m som dagens længste, og dermed vinder af kastekonkurrencen. På 2. pladsen kom Tage med 188,6 m.  på 3. pladsen kom Steen Kjær Larsen med 187,9 m.

Placeringerne i fiske- og kastekonkurrencen gav så at Tage genvandt mesterskabet, på 2. pladsen kom Peter Ø. Jensen, og på 3. pladsen kom Per Højsgård.