Hjem |  Forum |  Kalender

DM 2011 Sonnerup Strand ved Nykøbing Sj.

Årets DM i Surfcasting afholdte vi i weekenden d. 23-25 september. Til fiskeriet havde vi valgt Sonnerup Strand ved Nykøbing Sjælland. Til kastemark, havde vi lånt en kløvermark af en flink bonde ude på Oddenvej. Som base havde vi valgt Skærby Camping, samme sted som i 2007.

Fiskekonkurrencen startede lørdag kl. 11. varede til kl. 18, med en halv times pause midtvejs, hvor der skiftes plads. Vejret var lidt overskyet, men klarede noget op i løbet af dagen, med svag vind.
Ret hurtigt efter start, blev de første fisk landet, så det så ud til at fangsterne skulle blive gode. Midtvejs i første halvleg var der allerede meldinger om flere med fangster omkring 8-9 fisk . Ved pladsskifte gik meldingerne på at Palle var oppe på 14 fisk, og flere i nærheden af 10. Så spændingen var stadig intakt.

Det endelige resultat blev: 1. plads Palle Mikkelsen med 23 fisk, 2. plads med 20 fisk Peter Ø Jensen og 3. plads med 20 fisk Tage Nielsen. (Se alle placeringer nedenfor).

Under præmiuddelingen lørdag aften blev "Drømmen" også tildelt, Tryk her

Vi fangede i alt 197 fisk, hvilket gav 11,6 fisk i gennemsnit pr. mand, som er det højeste i de 12 år vi har afholdt DM. Fiskene fordelte sig på: 1 Hornfisk på 64 cm, 22 Isinger med største på 34 cm. 62 Fjæsinger med største på 29 cm. , og 112 skrubbere med største på 44 cm.
Søndag afholdt vi kastekonkurrencen på en fin kløvermark i flot solskin, og meget svag vind.
Her endte det med at Bue Poulsen, endnu engang løb med 1. pladsen med et kast på 217 m, men meget tæt på fulgte Peder Langkjær med 216 m, og på 3. pladsen kom Kristian Ø. Pedersen med 206 m.
Herefter blev den samlede vinder i den kombinerede konkurrence Tage Nielsen med 7 point, herefter fulgte tre personer med samme antal point, men her er det så placeringen i fiskekonkurrencen der afgør placeringerne, så på 2. pladsen kom Peter Ø. Jensen,  på 3. pladsen kom Kristian Ø. Pedersen, og  på 4. pladsen kom så Peder Langkjær.

Endnu engang havde vi et rigtig godt DM. En stor tak til  dem der hjalp under arrangementet, og en særlig tak til Jim og Ivar for deres indsats i forbindelse med forarbejdet. Ligeledes en stor tak til vores sponsorer, som i år var: Jan's Lystfiskershop Østerbro Kbh. , DSF, Kott Fritid i hvide sand og  Jan&Bo i Roskilde

Bue har lavet en video fra kastekonkurrencen Klik her.

Jamen ??? er det ik' Kristian. !! Han har ikke helt glemt det  En spandfuld blandet