Hjem |  Forum |  Kalender

      Århus Surfcasternes Whisky klubs Irlands tur 2004

 

Start Dag1  Dag2 Dag3 Dag4 Dag5 Dag6 Dag7 Dag8 Dag9 Dag10 Dag11 Dag12

I vinteren 2003-4 blev der talt meget om Irland på Århus Surfcasternes whisky klubs tirsdags aftener, hvor Peter og Arne var helt enige om at de ville derover igen, for at forsøge at fange nogle rokker der var stører end dem de havde fanget på tidligere ture derover. Efter at Arne kom med et budget for turen på max. 6000 kr for rejse, ophold, kost, bil leje og forsendelse af grej, hertil kom så agn og lommepenge, så slog Hans Erik og Roland til. Turens mål skulle så være Dingle halvøen, hvor vi var i 2002.

Som forberedelse til turen, blev de to bøger, ”A Guide to Shore Angling on the Dingle peninsula” og ”The Third Braker” af den lokale fiske ekspert Bob Moss studeret grundigt, og de nødvendige kort blev anskaffet via Inter Nettet. Ud over rokker som hoved mål, så havde Arne også lysten til at prøve brændings fiskeri efter bass (havbars), på de berømte storm beaches, på bedste Bob Moss stil.

14 dage før afrejse kontaktede vi Bob Moss via mail for at høre om den aktuelle fiske situation. Sådan som vejr og vind var på tidspunktet, ville han anbefale at gå efter rokker, da bass fiskeriet ikke havde været ret godt i et stykke tid.

 

Bob Moss's hjemmeside: http://www.iol.ie/~bobmoss/index.html