Hjem |  Forum |  Kalender
       Århus Surfcasternes Whisky klubs Irlands tur 2004

 

Start Dag1  Dag2 Dag3 Dag4 Dag5 Dag6 Dag7 Dag8 Dag9 Dag10 Dag11 Dag12

1.dag - 15.05.2004 Lørdag

Endelig, efter megen planlægning og snak oprandt dagen, hvor vi skulle af sted. Vi mødtes i Tirstrup, hvor Roland havde planlagt en ordentlig start på turen, med et par kraftige Bunahabhain.

I Stansted  sørgede vi for at checke ind til Kerry så snart det var muligt. Selvom vi blev lidt forsinket af Rolands ostehøvl, som blev betragtet so et meget farligt terror våben, så havde vi god tid til at ”proviantere” i Whisky World.

I Kerry fik vi vores bil en Opel Zafira, som bare var super til fire mand og en masse grej. Efter en god times kørsel var vi så fremme i Dingle, hvor vi fandt frem til vores lejlighed som lå for enden af hovedgaden.

Det viste sig at vores grej som vi havde sendt med TNT stod i Cork, og vi ikke kunne få det kørt op til Dingle før mandag.

Vi besluttede at vi ville bruge søndagen til en seight seeing tur rundt om Slea Head, se den barske natur og nogle af de fiske steder i området, som Bob Moss har beskrevet.

Om aftenen spiste vi ude, og fandt ud af at de faktisk tog det ny indførte rygeforbud på pubber og restauranter alvorligt.

 

undefined undefined
Lejlighed i Dingle Main Street Lejlighed bagside Genbo Udlejer