Hjem |  Forum |  Kalender

      Århus Surfcasternes Whisky klubs Irlands tur 2004

 

Start Dag1  Dag2 Dag3 Dag4 Dag5 Dag6 Dag7 Dag8 Dag9 Dag10 Dag11 Dag12

18.05.2004 Tirsdag

 

Det var dagen hvor vi ville prøve Trench beach, på Bob’s anbefaling.

 Den sidste melding fra Bob kom dagen før vi rejste, hvor han fortalte at der ingen surf var i øjeblikket, så fiskeriet på storm beachene var meget dårligt, så vores valg med at forsøge os med rokker var nok det bedste i øjeblikket. Han anbefalede to steder Trench beach og sydsiden af Dingle Harbour, begge steder skulle der fiskes hen over højvande.

Nogle af os havde fisket Trench i 2002, hvor vi ikke fangede noget. Den her gang fiskede vi ca 500 m længere sydpå, lige efter den store sandrevle.

Arne landede turens første rigtige fisk, en hornfisk på 76 cm, på pullyrig med flydeperle og krogstørrelse 3/0. Det blev senere til en mere. Begge blev fileteret og brugt til agn.

Kort efter landede Roland så turens første LSD (småplettet rødhaj)

Efter et par timers fiskeri, ca en time før højvande, landede Roland den første Sømrokke efter hårdt arbejde, flot fisk, den målte 80 cm i længden, og 54 over vingerne. Desværre så lå vægten i lejligheden, men ud fra de senere fangede rokker har vægten ligget på ca. 4,5 kg. Den blev taget på Rolands whisbone rig, hvor den havde taget begge kroge, en med hornfisk og en med tobis.

Området hvor vi fiskede, er berygtet for tilstedeværelse af spidercrabs. De er så store at de uden besvær slæber af sted med 175 gr bly

 

  

  Udsigt fra Conor pass syd         Udsigt fra Conor pass nord           Afslappet venten

 

          

      1. rigtige fisk                   1. Dogfish (LSD)                            Rolands rokke