Hjem |  Forum |  Kalender
Re: Rods for sale
Fra : Karsten
Dato : 11-12-2019 17:04
Emne : Re: Rods for sale

Ak, ak! Ivar, du min uvidende ven. Blandt civiliserede mennesker (dem, der er fortrolige med EDB og internet), er Tranum særdeles kendt. Indtil for et par år siden, kunne man kun få 1 Gbit hastighed to steder i verden: Kansas City og Tranum! I øvrigt ligger Tranum lige midt i Danmark, at du bare ved det!
Jeg er enig med dig om, at der nok er en konstruktionsfejl et eller andet sted, men jeg er ikke overbevist om, at den ligger hos Century. Jeg har et spejl, der kan vise mig i hel figur. Det er skræmmende og jeg vover kun synet en enkelt gang om året.
Vedr. nakketatoverede skaldepander: Hvis vi ser nogle her i Tranum, samles hurtig en flok "indfødte", som så gelejder de vildfarne ud af byen. Ingen problemer der. Det er jo ikke noget at belemre politi og brandvæsen med og så får vi også lidt motion.
Jeg har selvfølgelig et gæsteværelse, jeg gerne stiller til rådighed, hvis du skulle blive træt af vor østlige provins og dens båtnakker, knivsvingere, bombesprængere m.m. Den slags har vi ikke i Tranum, men måske en enkelt ulv eller to. Vi ses i 2020.


Andre indlæg i tråden