Hjem |  Forum |  Kalender

The Hajsociety's Irlandstur

26. april - 6. maj 2002

 

Forside Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Dag 10 Dag 11

 

Dag 10 - søndag 5. maj
 

I dag så vi frem til at møde vores irske venner Billy the Bass, Big Bren og Damned Dave ved Ventry. Men kun Thor den snue, som ikke gik på pub, men tidligt i seng er frisk - de andre - say no more - notch notch - say no more. Og for sandfærdighedens skyld lader vi denne morgen beskrive med Thors ord: "Niels er stadigvæk fuld - lægger sig igen. Peter Ø siger ”Thank you” når du prøver at vække ham, men står ikke op - det kan han ikke huske noget om senere. Rune er oppe, men vil ned i byen i stedet for at fiske."
Peter WD40 og Arne ville hellere i seng igen, men fik mandet sig op.

Og således tog Peter WD40, Arne og Thor af sted til Ventry kl. 09.00 og ser heldigvis Big Bren og Billy The Bass på den forkerte Pier på Nordsiden og får dem med over på ” den rigtige mole”. Her indtog Thor sin faste moleplads, og der blev fisket under spredt sol og meget svag vind. Damned Dave kom til senere og irerne fangede en del LSD’er. Der blev snakket lystigt, humøret var højt, og der blev taget billeder, og Arne fik 1 LSD.

Henad 12 tiden ankom Peter Ø og Niels og gik med Billy til Niels’ hemmelige udflugtssted. Her fandt Peter Ø ud af, at han havde glemt sine fiskehjul, men venlige Niels låner ham et Penn 525 mag. Desværre hænger Peter Ø straks fast i det irske grundfjeld og forfanget mistes. Det var næppe hjulets skyld. Han opgav fiskeriet og vendte tilbage til molen. Her havde Thor udover 1 LSD fanget en sømrokke i samme størrelse som Peter Ø’s og med en tilsvarende fight. Han var godt glad i låget. Man skulle tro, det var Thorsdag.

For Peter Ø var det ubehjælpeligt søn(syndens)dag. Derfor deltog han i Big Bren og de andres jagt på en kæmpestor spidercrab på molevæggen. De prøvede at fange krappen med en hel makrel i snor, og mens Billy ville tage et billede af de 4 store drenge, der glor lige ned af molen med enden i vejret, til hjemmesiden, så Peter Ø en stor Conger, og haps var halvdelen af makrellen væk. Den meterlange, lårtykke havål gav sig atter til kende, og straks blev en størrelse 12 krog bundet i håndlinen. Desværre blev det kun til krabber. Vi er nok alligevel bedst til langdistancefiskeri. Vi tog afsked med vores hyggelige, irske venner og gjorde status over turens fangst.

Samlet fangst:
58 LSD, 2 GSD, 2 sømrokker, 1 "undulate ray" , 1 sej, 2 hvilling, 1 skrubbe, 1 rødspætte, 1 spidercrab (2 kg).

Individuelt:
Peter Ø: 20 LSD (OK, du er Peter O'Dogfish!) 1 sømrokke, 1 hvilling, 1 rødspætte.

Thor: 11 LSD, 2 GSD, 1 sømrokke.
Rune: 12 LSD.
Niels: 6 LSD
Arne: 5 LSD, 1 skrubbe.
Peter WD40: LSD, 1 "Undulate ray", 1 sej, 1 hvilling.

Klik på et billede for at se det i fuld størrelse.