Hjem |  Forum |  Kalender

The Hajsociety's Irlandstur

26. april - 6. maj 2002

 

Forside Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Dag 10 Dag 11

 

Dag 9 - lørdag 4. maj
 

Var det denne morgen, vi ikke fik egg & bacon til morgenmad ? Ingen husker det.

Det var nemt at overtale turisterne til at tage til Ventry Harbour Pier. Med frisk vind fra syd-sydvest og en del skyer indledte alle 6 fiskeriet ved 12-tiden. Thor indtager sin faste moleplads denne gang i følgeskab med Peter WD40. De øvrige 4 nægter at fiske fra molen og fordeler sig på stranden tæt ved for at vise, at de kan fange flere fisk ved rigtig surfcasting end de 2 molefiskere.

Der bliver gået til stålet og især fra Peter Ø's side bliver molekajerne sat til vægs. Hurtigt skaffer han sig et uimodståeligt forspring på 4 LSD'er og 1 rødspætte taget på tobiser halvanden hundrede meter ud i bugten. Peter Ø begyndte at kede sig og savnede Eric the beach dog. Derpå slog han sig til tåls med sine dåseøller til fiskeriet var omme.

Niels fik med 2 LSD'er også ram på moledrengene. Rune havde intet udsædvanligt med i land. Måske fordi kan mistede 6 forfang. Arne tog nogle gode billeder. Peter WD40 reddede æren med 1 LSD. Desuden kvalificerede han sig til optagelse i The Pole Hitters Club ved at ramme molelampen. Thor fik ingen ting og var blevet desperat. Han var sulten og Niels havde bilnøglerne med på udflugt 4 km derfra og med Thors egne ord: "Thor er for doven til at hente dem. Thor bliver nok hurtigt fed - det sure svin og Niels er dum og Mi Mi Mi" - Niels kom dog snart - Thor åd - lykken blev genoprettet.

Og så var der pubtur uden Thor. Hyggelige, lystige og fugtige kom rødderne sent hjem. Tænk, i Irland bliver man ikke smidt ud af pubben kl 11 ! Det er uansvarligt !! Hjemme fortsatte de akkompagneret af The Swing King Singer Ensamble tilsat Monty Python og meget øl og lystfiskerhistorier.