Hjem |  Forum |  Kalender
Re: Nu med lidt klarere tekst fra Albert
Fra : Ivar
Dato : 22-06-2019 01:05
Emne : Re: Nu med lidt klarere tekst fra Albert

Her ser man det værste tilfælde af ubehandlet personlighedsspaltning i mange år; Karsten er blevet til Albert og Ivar er blevet til Ib.

Her har jeg gået på Frederiksberg og ledt efter en smalskuldret surfcaster, der ikke kan gå med en Fjældræv rygsæk uden den falder ned, og så er det mig Karsten/Albert har hentydet til; det kunne han/de bare sagt fra starten, så havde megen tid været sparet og nattesøvn i behold.

Medlemskabet af den omtalte løbeklub kan jeg ikke helt genkende, ej heller løbemønstret i parken opkaldt efter en helt anden Ørsted. Men tak for den rørende omsorg.
Sandt er det, at jeg gennem alle disse år har siddet ved rattet og kæmpet med søvnen på de forfærdelige seks tusind kilometer lange ture på vej hjem fra DM i Jylland med to øllede og halvsovende surfcastere på bagsædet, der først kom til sig selv, når de blev læsset af på matriklen.

Der nævnes ting og detaljer i Albert Bekenderens indlæg, som kun en mor eller en fiske- rejse- og hyggeølkammerat gennem tyve år kan have kendskab til; nok det sidste.

Så let dit hjerte, fald på knæ og sig undskyld til folkene i de jyders land, især de nordjyders, som uberettiget har været under mistanke. Straffen vil være fyrre meters handicap til næste kastekonkurrence og et mindstemål på en halv meter for fladfisk i fiskekonkurrencen, kun for dig. Mon så ikke skryderiet på bagsædet vil finde sit mere beskedne leje.

Så kære Albert, vi ses måske på Krydstogtkajen, du ved, med det flotte kig mod Hven og det gamle fort og svenskekysten.

Personlighedsspaltet, Moi?

Ivar og Ib




Andre indlæg i tråden