Hjem |  Forum |  Kalender

                 Peter, Thor og Arne i Irland 2016                Afsnit 11

   Læs og se billeder fra deres super tur, ved at trykke på nedenstående tekster

  Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

  Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11 

 

Ud over pakning af grej og rengøring, brugte vi de sidste par dage på lidt lokal seight seeing, i omegnen. Det var lige før vi blev udlærte møllere da vi var inde og se vindmøllen i Blennerville, hvor vi også så og hørte om den store immigration til Amerika.

Afskeds middagen indtog vi oppe på en for os ny restaurant oppe i hovedgaden, Keans of Currahen, rigtig lækker tre retters menu.

Om søndagen gik turen tilbage mod Danmark. Vi havde et lille uheld på vejen til Dublin, hvor vi ramte en rest slidbane fra en lastbil. Heldigvis var det kun en lille skade, som vi havde en forsikring der dækkede.

På hjemvejen havde vi fået billetter til Tirstrup, så det var dejligt nemt at skifte i Kastrup. Vi fik vores bagage i Tirstrup, ja altså på nær Thor, som først fik sin kuffert leveret to dage senere hjemme i Odense.

På vejen hjem talte vi meget om turen, og var enige om at vi havde haft en rigtig god oplevelse alle tre. Vi talte også om hvordan det kunne være Peter ikke Havde fanget mere, men nogen enig konklusion kom vi aldrig rigtig frem til. Efter jeg gik i gang med at skrive denne beretning, og så vores notater igennem, så er der nok alligevel en forklaring på at Thor og jeg fangede de fleste fisk. Det skyldes nok den lille rødhals der hoppede på vores stænger, måske et sendebud fra kong NeptunJ 

Godnat til Derrymore, og på gensyn??