Hjem |  Forum |  Kalender

                  Peter, Thor og Arne i Irland 2016       Afsnit 6

   Læs og se billeder fra deres super tur, ved at trykke på nedenstående tekster

  Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

  Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11

Vi havde læst om en strand, Banna strand, nord for Fenit, hvor den lokale klub i Tralee holder fiske konkurrencer. Den ville vi op og se om det var noget. Området har en stor del tilfælles med vores vestkyst, med sand og klitter. Det viste sig at stranden helt sikker ville have været et forsøg værd, den var ikke så flad som de andre strande vi fisker fra. Med det gode vejr, og det var lige op til en bank holliday, var der masser af mennesker, og vi var ikke lige gearet til at gå langt i det løse sand, så det må blive en anden gang, men isen fra isboden var god ;) Efter at vi kørte lidt rundt, kørte vi ned til Fenit og prøvede nogle timer, igen uden resultat. Var det den dag vi igen var på Seven Hogs?

Aftalen var at vi igen i år ville køre en tur rundt om Slea Head, og se de skønne steder igen, og prøve efter Conger ovre i Brandon Creek. Vi var forbi Ventry pier, som var et af stederne vi fiskede fra første gang vi var på tur herover i 2002. Molen er nu indtaget af erhvervsfiskere så det er ikke til at fiske fra den.

Ventry pier, fiske bådene lå til venstre for fotografen. Indsejlingen til Ventry bugt "Lille strand" ude på Slea Head, hvor vi havde overvejet fiskeri, men den bank hollliday trak mange mennesker 

I den lokale avis, havde vi læst, at der var bygget en stor kulisse til optagelse af den nye Star Wars film, 8eren. Den er bygget oppe på en klippe, med 200m lige ned til havet, desværre var det ikke muligt at komme derop, men det bliver helt sikkert endnu en ny turist attraktion, når filmen har haft premiere. Vi fandt senere ud af, at de allerede solgte Star Wars T-shirts o. lign alle vegne J

      Skelling island i det fjerne Souvenirs skal man jo have;)  

Vi kom til Brandon Creek midt på eftermiddagen, lidt tidligt, i forhold til at det var conger vi ville fange, men vi gjorde klar, Peter fik pladsen tættest på klippe vægen. Vi andre to ville prøve ud i midten, og prøve at nå over til den anden side. Der plejer at være et leben af spider krabber ude midt i, men ikke så meget som skyggen af en, men der var en masse alger, så vi fik et helt læs med op hver gang, det var nok begrænset hvad der var af fisk derude. Peter fik ingen alger med op, men heller ikke noget forfang, de satte sig, to styks ude i klipperne, så vi pakkede sammen og kørte hjemover.

Brandon Creek