Hjem |  Forum |  Kalender

 

             Peter, Thor og Arne i Irland 2016        Afsnit 7

   Læs og se billeder fra deres super tur, ved at trykke på nedenstående tekster

  Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

  Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11

Vi ledte efter nye steder på internettet, og fandt et oppe på den nordlige side af Shanon, Loop Head. Det lød rigtig spændende, masser af sømrokker, bul huss (Storplettet rødhaj), og stingray. De advarede specielt mod stingray, som kunne være rigtig store på den plads. For at komme derop, var vi med færgen over Shanon fra Tabert til Killimer. Man skal så lige huske at den sidste færge sejler ved 20 tiden, hvis man ikke når den, så er der kun den meget lange vej ind omkring Limerick. På nettet havde vi også fundet en grej handler i byen Kilrush, som vi skulle igennem, men nej hvor var det en skuffelse. Det var en gammel isenkræmmer, med noget grej rundt om i skufferne, og han havde ikke noget agn, godt vi havde med hjemme fra. Men som de lystfiskere vi nu er, blev der alligevel købt lidt småting.

På færgen Peters "tangnål" Thor i blomst

Vi kom ud til Loop Head for stigende vand, og kom i gang med fiskeriet, der var ikke rigtig noget liv, men pludselig så vi Peter stå og kæmpe med at få sit forfang fri, eller hvad? Han fortalte at den gav sig lidt engang imellem, og det kunne føles som om der var noget liv. Peter kæmpede videre, og det begyndte at gå nemmere med at få halet line ind, og der var liv……. Endelig fik han den ind, det var en kæmpe tangplante, med en sten, så ”livet” har garanteret været tangen der har bevæget sig i strømmen. Men en ting er sikkert, hans knuder og line fejlede ikke noget, ellers havde han ikke fået den ind. Ellers skete der ikke noget, så vi nåede fint færgen. Da vi ikke selv kunne fange nogen fisk, var vi lige inde på Junction bar i Camp, hvor vi fik fish and chips.

Vi holdt endnu en fiskefri dag, der blev vasket, tur til Tralee, handlen, overhaling af grej og Thor lavede trestjernet dinner.

 Ny produktion af forfang 0,40 line masiv overløb!!??!! - årsagen var en Varivas krog på min pullyrig knækkede i kastet Baguettes med lækker fyld fra det lokale supermarkede

Angående vores kost, spiste vi altid morgenmad hjemme, til frokost købte vi frisksmurte sandwitches eller baquettes hos det lokale supermarked. Der var fire gange hvor vi selv lavede aftensmad hjemme, men de fleste gange spiste vi på vejen hjem i forskellige restauranter eller barer, der stadig havde åben. Enkelte gange købte vi rigelig med Baquettes, da vi vidste at det ville være så sent inden vi kørte hjem, at restauranterne havde lukket for køkkenet.