Hjem |  Forum |  Kalender

                  Peter, Thor og Arne i Irland 2016      Afsnit 4

   Læs og se billeder fra deres super tur, ved at trykke på nedenstående tekster

  Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

  Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11 

 

Vi ville prøve Camp, et stykke før Derrymore, hvor vi fandt ud af at vi faktisk havde været en enkelt gang i 2007, uden at fange noget. Camp er en rigtig flad strand, når vandet falder, skal man flytte stangstativ ofte.  På et tidspunkt blev jeg lidt træt af at flytte stativ og ikke fange noget, så jeg besluttede at jeg ville gå hjem langs stranden, selvom ”fiskeuniformen” ikke lige var det bedste vandretøj. Vi skønnede det til 7 km, men senere viste det sig at det var 10 km, god gå tur på ca. 2 timer. Jeg så en del af kysten som vi aldrig har set, kilometervis af ren flad sandstrand.

Camp beach - truende skyer over Mish mountains, blev dog ikke til regn Kilometer vis af sandstrand på vej hjem. Starten på Arnes hjemtur fra Camp

Om aftenen besluttede vi at nu skulle Natter Jack besøges, og vi skulle spise der. Som tidligere nævnt er der ny ejer, og de var lige startet, hvilket kunne mærkes på betjeningen. Da vi havde bestilt vores mad, og øl, kom tjeneren med øllet, men han syntes åbenbart at jeg trængte til et bad mere .........., han væltede en pint Carlsberg ud over mig, stor ståhej, masser af håndklæder og tørren op. Værten kom og undskyldte mange gange, og da jeg nu var våd udvendig, syntes han også vi skulle være det indvendig, der kom en omgang af hans fineste Irske whisky på bordet, det blev starten på en lang aften, hvor der blev smagt på en del forskellige whiskyer, og vi kom hjem i spredt uorden ja hvornår var det nu det var??

Dagen efter var vi ikke helt så friske, samt Peter havde redet sig lidt halsbetændelse, det endte med at vi valgte aftenfiskeri på Trench beach. Vi fiskede fra ca. 19 til 0.1, hvor Thor fik 2 dogfish, Arne en, og en Skrubbe. Når man fisker aftenfiskeri på tidevands strandene, vågner stranden til live lige omkring solnedgang. Tang lopperne vælter op af deres huller i sandet, de er ca. 10-15 mm lange, og der er helt vildt mange. Har man agn til at ligge på stranden er den hurtigt helt dækket af dem, og små stykker agn flytter sig hen af stranden. Det var rart med vores spande, jeg vendte min om og havde så agnen oppe på bunden af den.

       En helt almindelig skrubbe Thor med dogfish Solnedgang over Trench beach