Hjem |  Forum |  Kalender

                  Peter, Thor og Arne i Irland 2016       Afsnit 9

   Læs og se billeder fra deres super tur, ved at trykke på nedenstående tekster

  Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

  Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11 

 

Vi ville lige have en sidste tur til Trabeq, men der var desværre kraftige dønninger ude fra Atlanten. Da vi kom nogle få timer før højvande endte det hurtigt med at vi ikke kunne være på stranden. I stedet kørte vi ind til Dingle og legede rigtige turister, med besøg i de små souvenir butikker. Vi ville ind og spise hummer, som der blev reklameret med til rimelig pris, men ak der var udsolgt, det blev Peter noget fornærmet over, men ok vi fik noget andet godt fisk at spise.

Trabeq Dingle - De har nu fået Murphys is, helt vild god is med både gin og whisky fra det lokale destillery;) De tre og Peters mariehøne

Sidst vi var på Kilteery pier havde vi talt med to lystfiskere, der lige kom nede fra spidsen af Derrymore island, hvor de havde fanget både stingray og undulateray. De fortalte at der var rokker i hele Tralee Bay nu, og når vi fiskede Spa, skulle vi fiske lidt længere ude, end vi havde gjort sidst. Så vi tog turen til Spa igen, men holdt så længere ude i det der kaldes The Corner, her kravlede vi ned, og vi endte ude på det vi kalder Peters Ø (de lokale kalder den Black Rock). På en af vores tidligere ture herover, var Peter ude på klipperne, som man kun kan komme ud på ca. 2 timer før lavvande, og det samme efter. Ellers får man våde fødder. Det gjorde Peter det år, da han skulle ind igen, derfor navnet. Efter et par timers fiskeri, havde Thor bid, fine ryk i stangen, men ak den satte sig. Thor sled med den med stor tålmodighed, men den ville ikke løs, vi blev enige om at den måske sad nede bag en sten eller noget tang, så i stedet for at holde den stramt, prøvede Thor at give den line, og minsandten så kom den fri, og Thor kunne efter ½ times slid lande en rigtig flot Undulateray. Vi har før set at rokker kan rejse sig på vingerne, når de ligger på stranden, men hvorfor de gør det ved vi ikke. Vi prøvede at lokke med den her, og pludselig rejste den sig helt op på vingerne, flot. Den her gang nåede vi at få et billede.

Da vi skulle ind fra Peters Ø, nåede vi alle at få våde støvler, men Peter holdt traditionen og kom sidst, så Øen beholder navnet.

       Peter på Peters Ø Thor lister med dyret Den flotte Undulate ray

  Kom og kys mig!!!! Thor med den flotte undulate Derrymore neden for P pladsen

På vejen hjem fiskede vi fra Derrymore, hen over højvande. Det blev ikke til fisk. Men vi så en rigtig stor hajfinne et godt stykke ude, og med Thors kikkert kunne vi se en finne mere, ca. 1-2 m fra den store, så det kunne næsten kun være en Brugde (Blasket Shark), det var hvad alle på stranden blev enige om. Vi havde regnet med at blive der til langt ud på aftenen, men lige pludselig begyndte en masse små fluer at bide helt vildt, vi fik hurtigt pakket, og kom af sted.