Hjem |  Forum |  Kalender

Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11   Afsnit 12 

 

Afsnit 1

Juni 2005 drog fem seniormedlemmer fra Surfcasterklubben på to ugers fisketur til Irland; nærmere betegnet den smukke Dingle Peninsula på øens nederste venstre hjørne.

De fire fra vores besiddelser vest for Store- og Lillebælt, den femte af anden etnisk herkomst end jysk.

Turen havde været planlagt siden januar og op gennem foråret steg spændingen med antallet af e-mails mellem deltagerne. Arrangementet var lagt i gode hænder hos to gamle Irlandsrotter, Arne og Peter. Det tunge grej og stængerne var sendt i forvejen, beskyttet i kraftige rør, så en damptromle kunne køre over dem uden at gøre skade.

Store afrejsedag oprandt. Øst - og vestholdet skulle mødes i Stansted. Stor gensynsglæde, selv om de medsammensvorne havde set hinanden et par uger tidligere til Specimen Cup på Djursland. Hvor Ivar, som det vil huskes, havde inkasseret en forsmædelig sidsteplads sammen med sin blinde makker. Det var glemt nu.

Bent havde medbragt en Gamle Ole i håndbagagen, sidste salgsdato overskredet med næppe mange måneder. Den skulle ihvertfald ikke være alene hjemme i to uger. Det står stadig som en gåde, hvordan han slap igennem security control. Bombehundene må have været forkølede eller have haft en dårlig dag. Ikke særlig betryggende i disse terroristtider. En anden en bliver trukket til side bare man har en plombe i overmunden.

I Stansted er det en smuk tradition, at Irlandsfarere provianterer i World of Whiskies, mens man venter på sin maskine ud vestpå. Et Mekka for Single Malt aficionados. De har et lumsk trick med at placere tilbud præcis i øjenhøjde: Køb tre, betal for to. Tricket virkede.     

 

  

       Ventetid i Stansted                           Mere Venten                             World of Whiskies