Hjem |  Forum |  Kalender

Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11   Afsnit 12 

Afsnit 7

 

Der kommer et tidspunkti i enhver mands liv, hvor han må træffe et valg. Måske det sværeste af alle. Således også en aften efter vi havde spist.

Skulle man tage på natfiskeri efter stor conger sammen med drengene, eller skulle man liste op på pubben og høre lidt af den liflige musik og måske få en enkelt pint. De bløde mænd valgte kulturtilbuddet. De ægte surfcastere med den stålsatte vilje og det faste blik gik på jagt efter the big one.

Ud på natten kom de hjem, trætte og våde. Bent O´og Ivar kom hjem næsten samtidig, syngende og i højt humør. Bent O´lavede varm suppe til de forkomne. Alle var glade.

 

En dag havde Bent O set på et kort, at der lå en sø oppe i bjergene. Den skulle udforskes. En af mænnerne kørte ham derop, mens vi andre tog ud og fiske. Hele dagen gik han ensomt rundt deroppe, hvorefter han gik 15 kilometer hjem til huset. Der er en spejderdreng og vandringsmand i enhver surfcaster.

Hjemme i huset fortalte han om, hvor smukt der havde været, så man besluttede at lave en udflugt for alle. Der lå den, uendelig smuk og fredfyldt, næsten som en vulkansø i sit krater.

Thor blev grebet af stemningen og satte hænderne for munden og råbte de udødelige ord: "Hvad drikker Møller?"  Vi hørte det alle sammen, og vi sværger på, så sandt som vi er surfcastere og aldrig har løjet om vores fangster, at ekkoet svarede "Oeller, Oeller, Oeller, ......."

 

    

          Thor                                             "Oeller, Oeller, Oeller, ......"