Hjem |  Forum |  Kalender

3

Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11   Afsnit 12

 

En anden ting vi havde aftalt var, at vi også i år ville ud med Danny MacCarthy og det gode skib Deep Cove. Skipper kunne huske os fra sidste år. Good crew, sagde han.  

Alle havde taget deres eget havgrej og rigs med wireforfang med hjemmefra. Arne fik et hug på sin halvtreds pund stang, så den bøjede helt ned i bundduppen. Endelig kom den op fra 200 fods dybde og viste sig at være en bull huss med grimme tænder. Arne fik råd af skipper om hvordan han skulle holde den, så den ikke kunne bide. Der er kræfter i den lille krop og sur, det var den.  

Ivar fik en rokke, en undulated ray på firs centimeter med smukke tegninger. Også den stod i lang tid, så Ivar troede han havde fast bund og var ved at opgive, men skipper sagde: Hang on, could be a skate.  

Vi fangede i alt ti arter den dag. Lubbe, sej, makrel, kongetobis, hvilling, coco wrass, rød knurhane, lange, bull huss og undulated ray.

På et tidspunkt havde vi følgeskab af en stor flok delfiner, der lavede opvisning i synkronsvømning og spring foran boven. En halv Molberg, hoftebøjet, og et elegant dyk under båden i sidste øjeblik. Ret flot syn.

Atlanten viste sig fra den pæne side med kun enkelte mindelser om et gammelt lavtryk langt til havs i form af nogle dovne dønninger, der ikke kunne gøre nogen fortræd. Rædslerne fra beretningen om turen i 2005 skulle heldigvis ikke gentages. De søstærke havde ellers spøgt med, at Ivar skulle have sin søsygetablet som stikpille. Det blev nu ikke nødvendigt. Morgenmaden blev indenbords. Det er ellers i dårligt vejr, man ser hvad folk indeholder.

 

  

         Skipper Danny                                                          Gentlemen

  

           Nu stiger den....                          Dødens GabII                         Ivars rokke

                                                

                                                         Stengærde mosaik