Hjem |  Forum |  Kalender

10

Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11   Afsnit 12

 

I desperation over det ustadige fiskeri fik Bent den ide, at vi skulle afholde en fiskekonkurrence, vores egen specimen cup efter de klassiske regler. Taberen skulle give øl på pubben. Med tanke på det vi hidtil havde fanget kunne man frygte, at alle ville være tabere og alle have ondt i hovedet dagen efter.

Arne lagde sig ret hurtigt i spidsen med to fisk. Normalt er dogfish noget man trækker på skuldrene ad, men her blev de omhyggeligt målt og kontrolleret af konkurrenterne. Derefter landede Peter en lille fyr, der blev løftet op i triumf, som var det en 40 lb tope. Ivar sluttede af med at fange to dogfish på samme tavs. Den ene havde bidt rent, den anden havde bundet forfanget om livet på sig selv med et halvstik, så den ikke kunne røre sig.

Bent som ikke fangede noget, udnævnte sig selv til dommer og diskvalificerede de øvrige uden pardon. Peter fordi han var startet for tidligt, Ivar fordi han brugte ufine fangstmetoder og ikke krogede fisken foran gællerne og Arne, ja han blev bare dømt ude, selv om han hårdnakket påstod han ikke havde gjort noget ulovligt. Protesterne mod den partiske dommer fortsatte på vores pub, Natterjacks, med en Murphy´s indenfor rækkevidde og spillemandsmusikken indenfor hørevidde.

Sådan endte Trend Beach specimen cup nærmest uafgjort.   

 

                       

                                       Trofæjægere                                                Halvleg

  

                               Kunstnere med staffeli                                      Nå, det er her han ligger