Hjem |  Forum |  Kalender

12

Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11   Afsnit 12

 

Beholdningen på Visa kortet samt duften af gammel agn og sure støvler i bilen fortalte os, at vores tur var ved at være forbi. Indeklimaet var efterhånden så mættet, at her hjalp hverken Wunderbaum med bjergluft eller selv den bedste intimspray. En klassisk vestenhyler med alle dørene åbne i nogle dage ville muligvis kunne klare det, men vi havde jo gjort hvad vi skulle, så det var ligesom ikke vores problem.

Vi havde fantastisk vejr for andet år træk. Ikke særlig irsk. De første par dage med en smule vind og 16 grader og derefter bragende sol og 23-26 grader fra morgen til aften. Ivars nakke var knudret og forbrændt og lignede en rugbrødsskorpe fra Kohberg. Han fik skældud af sin kone, da han kom hjem, fordi han ikke havde passet på, men forsvarede sig med, at han jo ikke vidste hvad sun lotion hedder på engelsk. 

På falderebet kan vi se tilbage på endnu en herlig tur med masser af oplevelser og gode stunder. Vi har hygget os på pubben. Vi har fisket i storslået natur på dejlige fiskepladser. Vi ranker de krogede rygge og siger, hvem kan fange fisk hvor ingen fisk er? Vogt jer, I topes, skates, congers, Murphy´s. De skaldede hævnere vender tilbage.

 

          

                                                          Vandringsmænd

 

  

Fire surfcastere går forbi en pub (fik I den)                                   På gensyn til Natterjacks