Hjem |  Forum |  Kalender

4

Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11   Afsnit 12

 

Bent havde i nogen tid skrantet med sit ene ben, så han kunne ikke følge med på de mere strabadserende ture og desuden havde lægen beordret en ugentlig hviledag. Den faldt sammen med Ivars fødselsdag, ganske vist et par dage inden afrejsen, men alligevel. Det skulle fejres.

Da de tre trætte fiskere kom hjem efter en lang dag på kysten ( sjovt nok, man er mere træt når man ikke har fanget noget ) stod der en fødselsdagskage med flag og lys på bordet. Bent havde vandret ind til landsbyen og købt den grimmeste kage han kunne finde. Det viste sig senere til gengæld, at den også var nærmest uspiselig, men det er jo tanken der tæller. Bent havde også pyntet op. Han havde bundet de skønneste forfangsbuketter og hængt dem op i vinduet. En smuk og meget original udsmykning.

Han havde lavet aftensmad med fineste bordopdækning til og kræsede op med kølig hvidvin til forretten, Murphy´s ad libitum til hovedretten og single malt som dessert. Han krævede omklædning inden man satte sig til bords. Selv skiftede han til en nusset t-shirt af ubestemmelig farve samt underbukser. Stil over det. Ivar der aldrig har gjort skade i et køkken uddelte kokkehuer. Fem af dem. For maden, betjeningen og atmosfæren.

Det endte med meget grin den aften. Go´ after fishing. Surfcasting er en dejlig drik.

 

  

  Det trætter at fange ingenting         Omklædning d`herrer..                     Bents creation

   

             Hyggemiddag                                     A laugh a day keeps the doctor away