Hjem |  Forum |  Kalender

Afsnit 10.

Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11   Afsnit 12   Epilog

 

Ritualerne omfatter også natfiskeri. Vi kørte til Brandon Creek helt ude vestpå, den lille naturhavn,  der er som hugget mellem de høje lodrette klipper, direkte ud i Atlanten. Det var her Peter fik sin store conger for to år siden. Vi ankom et par timer før solnedgang og begyndte, at rigge til. Ivar klatrede op over højderne for, at se solnedgangen i havet. Ingen andre ville med. Der er ikke meget romantik over de fyre. Vi havde jo ikke behøvet holde i hånd. Ivar kom for sent. Solen var gået ned i en sæk og der var kun en svag rosa stribe tilbage. Til gengæld fik han forstyrret fårene og deres lam, der var gået til ro for natten. Sorry.

Arne havde fået sin conger, der havde bidt på en halv makrel. Der skete ikke mere, selv om vi fodrede flittigt og ud på natten kørte vi hjem over bjergene og gik til ro.       

Næste morgen sov vi længe. Op! De fisk fanger jo ikke sig selv. 

 

Okay. Tralee Bay fik en sidste chance. Vi kørte ud til pladsen, hvor vi hat tabt og vundet. D´herrer, indtag jeres pladser! Agnen ud! Fisk for s….!

De er ikke gode ved deres natur herovre. Udtjente biler og gammelt skrald bliver blot skubbet ud over klippen. Herregud, tidevandet rydder jo op.

Arne fik sin gamle drøm om åben bil opfyldt. Han mente den blot skulle have en omlakering og lavet lidt pladearbejde og måske et sæt nye tændrør. Han styrede og bremsede og skiftede gear og gav gas, så spyttet boblede ud af munden på ham. Han kører sit materiel hårdt, måske en rest fra sin vilde ungdom. Faktisk er Arne farlig bag et rat. Pludselig sad han med det løst i hænderne. Det ville have været uforsvarligt, at køre videre og i stedet tog han og Peter en morfar på stenene. Der skete jo alligevel ikke noget og så længe man lader riggen blive derude, har man ikke bundbid.

Som på tælling bøjede stængerne dybt i deres stangholdere og hjulene gav line, yes! og på tælling mistede alle deres rig, da strømmen vendte og flåede alt med på sin vej mod havet, øv.

Netop den dag fik vi ingen fisk.          

      

   Kysten ved Brandon Creek   Arnes Conger   Aftenstemning på Brandon Creek

                  "Hu hej hvor det går... bare derud af"!!!!!

                      Vragenes kyst                           Arne's automobil