Hjem |  Forum |  Kalender

Afsnit 4.

Start          Afsnit 1     Afsnit 2     Afsnit 3      Afsnit 4     Afsnit 5     Afsnit 6

Afsnit 7     Afsnit 8     Afsnit 9     Afsnit 10    Afsnit 11   Afsnit 12   Epilog

 

Vi skulle fiske på Trabeq, denne herlige plads. Hvor vi glædede os. Fik agnen lagt ud og grejet på plads i stangholderne. Nu var det bare, at vente og glæde sig over det smukke sceneri med 100 meter høje klipper på begge sider og bjergene i baggrunden. Bare at være her. Der gik en god surf, der brød 150 meter ude og rullede ind over stranden under stort bulder. Måske man også kunne få en bass her.

 

Freden blev brudt da et hold franske surfere dukkede op. Brætsurfere! Man følte sig som deltager i et afsnit af Baywatch, da de begyndte at skøjte på langs af stranden, præcis hvor vi kastede ud til og hvor der kan være allermest produktivt. På vores strand! Kiss my french ass! Vi kom altså først!

Her troede vi der var et vist blodets bånd mellem os: Surfere, forener eder! Men nej. Bøsserøvene i stram sort latex fortsatte deres vilde ridt henover vores liner. Typisk for de frøædere! ( hvad har man ellers fordomme til? ) Dyrk jeres bizarre lyster hjemme i Normandiet, skide turister!  Tanken strejfede kun kort, hvad et velrettet pendulkast med 150 gram ankerbly kunne gøre ved deres gummihud. Havde de mon lappegrejer med? Vi opgav og fandt en anden strand. Det var alligevel ikke rokkevejr. Der blev ikke landet fisk den dag.

Brætsurfere er nu nummer ét på vores hadeliste foran spider crabs og badegæster.          

                                                           Vist var der liv !!

                     

                                                                Smukke Irland

                                  

                                                 Bull's Head                           Connor Pass